Neler Yeni

3. Parti Oyun Satan Sitelere Güvenilir mi?

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Altınışık
Karşıma hep çıkıyor Oyun Store falan gibi siteler pahalı oyunları çok ucuza satıyorlar RDR2 gibi bir oyunu 50-60 TL'ye satan site gördüm benim amacım Rust satın almak bu tür yerler güvenilir mi?? Eğer güvenilirse o tarz bir site önerir misiniz? güvenilir.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Oyunfor bynogame playstore aralgame bunlar güvenilirdir

Yıkık

80+
Karşıma hep çıkıyor Oyun Store falan gibi siteler pahalı oyunları çok ucuza satıyorlar RDR2 gibi bir oyunu 50-60 TL'ye satan site gördüm benim amacım Rust satın almak bu tür yerler güvenilir mi?? Eğer güvenilirse o tarz bir site önerir misiniz? güvenilir.
Ben az önce oyunfor.com 'u kullandım tavsiye ederim dostum. İlk alışverişte biraz sordum ettim bazı şeyleri. Şuan sorun yok

Shiden

80+ Bronze
Vallaha ben Gittigidiyordan Dark Souls 2 aldım 70 TL'ye.
Steam'de 120 TL.

Shiden

80+ Bronze
valla ben direk sitesinden alma taraftarıyım
Kardeş mağaza puanı yüksek ve yorumları da gayet iyiyse, alınır farklı sitelerden de.
Sonuçta bunları satanlar da, önceden indirimden, çekilişlerden falan stokluyorlar.

Yıkık

80+
Oyunfor bynogame playstore aralgame bunlar güvenilirdir

Kardeş mağaza puanı yüksek ve yorumları da gayet iyiyse, alınır farklı sitelerden de.
Sonuçta bunları satanlar da, önceden indirimden, çekilişlerden falan stokluyorlar.
kanka neden ucuz olduğunu bende steam hesabım banlanınca öğrendim. çalıntı kodlar yurt dışından illegal alımlar vs ondan öyleymiş. bende korkudan oyunfor 'u buldum işte. sordum böyle olur mu sizde diye. adamlar fazlaca kurumsal çıktı işte yok şu şirketin resmi satıcısı biziz yok bu biziz derken bir sürü şirket buraya bağlıymış. bundan sonra bu tarz yerler dışından ürün almam.

edit: imla

Top Bottom