3 Pinli Fanlar Kontrol Edilebilir mi ?

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar. Elimde Rampage 4C-15 fanı var. Fan soğutması iyi cfm'de iyi lakin ses sıkıntı yaratıyor molex bağlantısıyla bağlı olduğu için 3 pin bağlantısıda mevcut fanın. Bu ürünü alırsak "Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı" fanı istediğimiz gibi biostan kontrol edebilir miyiz ?

Güncel anakartlarda DC fanların hız kontrolünü yapabiliyorsunuz.

Evet fakat şimdi fark ettim attığın o çoklayıcı sadece çokluyor, tüm fanlarını oraya takarsan tüm fanlar son hızda çalışacak.
Hm nasıl bir ürün tavsiye edersiniz ? modelini yazabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel bir anakartsa evet. DC voltaj ile kontrol ediliyor...
Anakartım Asus Prıme H310M-K R2.0 Güncel bir anakartmıdır birde o çoklayıcı ile kontrol edebiliyor muyum ? bilginiz var mı ?

Hm nasıl bir ürün tavsiye edersiniz ? modelini yazabilir misiniz ?
Önerebildiğim bir marka model yok ama önereceğim şey şu, ellinizde ne kadar fan var bilmiyorum ama fan çoklayıcı splitter kablolar var internette, 1 fan girişini 3 fan girişine çeviriyorlar, bu sayede anakartınıza 1 bağlantı yapıyorsunuz ama 4 fanı kontrol edebiliyorsunuz. Ayrı ayrı kontrol edilmiyor bu arada, anakart 1 fan olarak gördüğü için hızları aynı olacak.

Önerebildiğim bir marka model yok ama önereceğim şey şu, ellinizde ne kadar fan var bilmiyorum ama fan çoklayıcı splitter kablolar var internette, 1 fan girişini 3 fan girişine çeviriyorlar, bu sayede anakartınıza 1 bağlantı yapıyorsunuz ama 4 fanı kontrol edebiliyorsunuz. Ayrı ayrı kontrol edilmiyor bu arada, anakart 1 fan olarak gördüğü için hızları aynı olacak.
https://www.hepsiburada.com/alfais-...HGqK9_ORau0pTi95G11k2c1_2WRNpDphoCTA0QAvD_BwE bu ürün uygun mudur ?

Reis çok faydalı oldun benim için çok teşekkür ediyorum 2 tane daha alacağım rampage 4c-15 den 3 fanı kontrol edeceğim eyvallah çok saol adamsın kralsın.
Eyvallah. Yalnız 2 tane alırsan sadece 1 tanesini anakarta takabileceksin, anakartında sadece 1 adet kasa fan girişin var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri