(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

kusura bakmayın ama gördüğüm en boş konu çünkü konu yok. Bu arada doğum günün kutlu olsun 🎂 🥳
Sağolda burası ne için var o.O2

ads.png

Eğleniyoruz kasma bu kadar

28 eylül: Müzik sınıfında uyuya kaldım. 2 ders sonra uyandım. Ben okuldan kaçmışım güya annem geldi. Birde gerçekten şu ana kadar duyduğum en güzel sesli kızı gördüm. Korkutucu derecede iyi. Müzik hocası 3 oktav sesi olduğunu söylüyor.

Okula son ders girip yarım gün yok yazılmaya sınıfa giderken ben:
Screenshot_2022-09-29-09-49-21-08_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

okul başlamadan 1 gün önce okulu donduran bne

Biraz önce bankta arkadaşımızla oturuyorduk. Sohbet ettiğimiz sırada beden eğitimi branşlı iki hocamız geldi. "Biz buraya geçebilir miyiz" diye rica ettiler. Biz de hemen kalktık ve ben " emredersiniz hocam" dedim. Hoca da dönüp "emir değil rica" dedi. Ben de dönüp "olsun hocam başımızın üstünde yeriniz var" dedim. Bir kaç adım attıktan sonra arkadaşıma "nasıl yalakalık yaptım ama" diye sordum. Hocalar da bunu duymasın mı? Sesli güldüler ama bişey demediler biz de geçip gittik.. 😂

27 eylül(salı) ve 29 eylül (bugün perşembe)hasta olduğum için okula gidemedim onun dışında yeni bir şey yok
Bizim okulun 2. binası yıkıldığı için halısaha kapalıydı hem o açıldı hem turnuva başladı takımı sırtlama gibi bir düşüncem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ABOOO
müqemmel

Sayısal sınıfta 6 ders sözel ders gördükten sonra eve gidiyorum o.O2

Geri