3 kız nasıl düştü onların niyey kötü olabilir knk geçmiş olsun26 eylül: Beden dersinde jimnastik minderinin üzerinde uyuyordum ve 3 kız üzerime çok ağır şekilde düştü. Belim şu an... Ah lanet olsun, üzümlü kekim.
kule yapıyorlardı.3 kız nasıl düştü onların niyey kötü olabilir knk geçmiş olsun
Ovvv geçmiş olsun tekrardankule yapıyorlardı.
SüperOkulumuzda herkes kendi takımını toplayacak.
Liseler arasında E-Spor maçları olacak.
LoL ve Valorant oynanacak.
Takımlar belirlenip maçlar yapılacak.
Final maçları Akıllı tahtalar dahil bütün ekranlardan ve Okulun sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Müthiş bir organizasyon. Tek sıkıntı CS:GO yok.
Bizimkiler daha yürümeyi bilmiyor Valo’da. LOL oynayan da yok. Adam bulamazsam katılmayacağım. CS:GO olsa gerekirse 1vs5 atardım.Süper
geçmiş olsun.26 eylül: Beden dersinde jimnastik minderinin üzerinde uyuyordum ve 3 kız üzerime çok ağır şekilde düştü. Belim şu an... Ah lanet olsun, üzümlü kekim.
ABOOOOkulumuzda herkes kendi takımını toplayacak.
Liseler arasında E-Spor maçları olacak.
LoL ve Valorant oynanacak.
Takımlar belirlenip maçlar yapılacak.
Final maçları Akıllı tahtalar dahil bütün ekranlardan ve Okulun sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Müthiş bir organizasyon. Tek sıkıntı CS:GO yok. Ne
(Devlete gitmeyip özel bir kolejde okumak gerçekten güzel bir şey. Burslu bir şekilde özel bir kolejde fen lisesinde okuyorum)