Neler Yeni

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Telefonumun interneti olmadığı için konuya yazamadım. Çıktım okuldan.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
valla okulda bakamadım ama eve geldiğim gibi başına oturdum yine :peped:

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
anonim
bizim okul dağ da bu yüzden telefon çekmiyor eve geçince yarın tekrar yazıcam

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
evde yatmak güzel duyguymuş sonunda bende tadıyorum :D okul başlamış millet birinci sınavlarını olmuş ara tatil gelmiş geçmiş ben ful yatış :D

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Lise 6 dan başka bir şey değil, geçen sene lise 5 diye dalga geçerdik kendimizle bu sene son senemiz , valla kendimi hiç üni 2 gibi hissetmiyorum resmen üni 6 dayız, saat 15.30 dan 17 18 e kadar 2 ders işleyip bitiriyoruz, dersleri çok dinlemiyorum çok bir şey anlamıyorum hoca pdf slayt okuyor geçiyor, ben zaten onları okuyabilirim bunun için okula gidiyorum resmen , okulda yatıp evde pdf leri vs okuyorum , aynı larını bir de vize öncesi okuyorum, güzel notlar da aldım zaten vizelerde. Okulun bir yararı olduğunu düşünmüyorum, sinifimizdaki herkes çok istekli çok bilgili kişiler ama ders sistemi kötü. Uygulamali dersimiz 1 tane var o da grafik tasarım olduğu için mecbur uygulama li işliyoruz, uygulamalı dersimizin olmaması çok sıkıcı, dersler rutin geciyor diğer şekilde, her hafta grafik tasarım dersi için can atıyorum resmen tek sevdiğim ders o . Bu üniyi okurken kendimizi geliştirmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok , dersler çok önemliymiş gibi gelmedi , ben o yüzden kendimi geliştirmeye yönelik çalışıyorum, sınavları zaten her türlü geçiyorum.Kendimi geliştirmemim derslerden daha çok katkısı var bana. Hayırlısı olsun .Herkese başarılar dilerim .

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Günaydın arkadaşlar

Hanaz

80+ Gold
Kel müdürün kafasına vurim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular