Lise 6 dan başka bir şey değil, geçen sene lise 5 diye dalga geçerdik kendimizle bu sene son senemiz , valla kendimi hiç üni 2 gibi hissetmiyorum resmen üni 6 dayız, saat 15.30 dan 17 18 e kadar 2 ders işleyip bitiriyoruz, dersleri çok dinlemiyorum çok bir şey anlamıyorum hoca pdf slayt okuyor geçiyor, ben zaten onları okuyabilirim bunun için okula gidiyorum resmen , okulda yatıp evde pdf leri vs okuyorum , aynı larını bir de vize öncesi okuyorum, güzel notlar da aldım zaten vizelerde. Okulun bir yararı olduğunu düşünmüyorum, sinifimizdaki herkes çok istekli çok bilgili kişiler ama ders sistemi kötü. Uygulamali dersimiz 1 tane var o da grafik tasarım olduğu için mecbur uygulama li işliyoruz, uygulamalı dersimizin olmaması çok sıkıcı, dersler rutin geciyor diğer şekilde, her hafta grafik tasarım dersi için can atıyorum resmen tek sevdiğim ders o . Bu üniyi okurken kendimizi geliştirmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok , dersler çok önemliymiş gibi gelmedi , ben o yüzden kendimi geliştirmeye yönelik çalışıyorum, sınavları zaten her türlü geçiyorum.Kendimi geliştirmemim derslerden daha çok katkısı var bana. Hayırlısı olsun .Herkese başarılar dilerim .