Neler Yeni

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

wake up to reality

80+ Silver
Hocam 9-10 çok kolay sen bizim dersleri görsen ne yaparsın, 11. sınıfım hemde sayısalım ona rağmen eğlenceli yani bide sende vapur falan var müqo müq
soyle diyeyim dersin kendisine zor demiyorum ama hocalar zor olmayan seyi zorlastiriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde yamulana kadar vapura kosup vapurdan indikten sonra da marmaraya kostugum icin vapurmus denizmis umrumda olmuyor

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Bugün ilk disiplini yedim. Sonra toplantı odasında geçersiz kılındı. Hocayı bir *kalça etmişim. (Lütfen rapor etmeyin.)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Maykıl

80+ Silver
bugün disiplin yedim kamera kayıtları izlendi ve benim suçsuz oldugum ortaya çıktı ondan sonraki ders hoca bana sinir olmuş herhalde herşeyi en arkadan kaldırıp bana yaptırdı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
bugün disiplin yedim kamera kayıtları izlendi ve benim suçsuz oldugum ortaya çıktı ondan sonraki ders hoca bana sinir olmuş herhalde herşeyi en arkadan kaldırıp bana yaptırdı
Kaçıncı sınıftaydınız?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Turkiyedeki öğretmenler kendini Allah sanıyor. Bizim hocada arkadaşa tokat attı 2.gun bugün okuldan ayrılma haberi geldi.

Maykıl

80+ Silver

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
siz ne yüzünden disiplin yediniz hocam ben küfür etmişim sözde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 4. sınıfta hocadan dayak yemiştim "lan" demişim diye okuldan atılcakmışım ayrılmışız
Disiplin kurallarında okulda herkesin takı takması yasakmış mış mış. 1 tane öğretmen bile disiplin kağıdına bakmadığından boş yapıyorlar. Aynı gün rehberlik sınıfında olan kağıtta konuya alakalı tek yazan geçen yılın disiplin kuralı "Şehvetlendirici herhangi bir takı yasaktır." yazısı yazıyordu. Çektim kopardım. Aynen disiplindekilere gösterdim. Bir *kalça olmuşlar. Herkes müdürde. Müdür "Yağnış söylemişem. Hadi evladım sen sınıfına." Gelmiş bana nau nau diyor. Şu an o kadar huzurluyum ki.

Top Bottom