wake up to reality
80+ Silver
10 ama derslerde zorluyorlar, 9da da zorladilarKaçıncı sınıf?
10 ama derslerde zorluyorlar, 9da da zorladilarKaçıncı sınıf?
soyle diyeyim dersin kendisine zor demiyorum ama hocalar zor olmayan seyi zorlastiriyorlarHocam 9-10 çok kolay sen bizim dersleri görsen ne yaparsın, 11. sınıfım hemde sayısalım ona rağmen eğlenceli yani bide sende vapur falan var müqo müq
Kaçıncı sınıftaydınız?bugün disiplin yedim kamera kayıtları izlendi ve benim suçsuz oldugum ortaya çıktı ondan sonraki ders hoca bana sinir olmuş herhalde herşeyi en arkadan kaldırıp bana yaptırdı
9Kaçıncı sınıftaydınız?
Bende yedim.
Turkiyedeki öğretmenler kendini Allah sanıyor. Bizim hocada arkadaşa tokat attı 2.gun bugün okuldan ayrılma haberi geldi.bugün disiplin yedim kamera kayıtları izlendi ve benim suçsuz oldugum ortaya çıktı ondan sonraki ders hoca bana sinir olmuş herhalde herşeyi en arkadan kaldırıp bana yaptırdı
siz ne yüzünden disiplin yediniz hocam ben küfür etmişim sözdeBende yedim.
ben 4. sınıfta hocadan dayak yemiştim "lan" demişim diye okuldan atılcakmışım ayrılmışızTurkiyedeki öğretmenler kendini Allah sanıyor. Bizim hocada arkadaşa tokat attı 2.gun bugün okuldan ayrılma haberi geldi.
Disiplin kurallarında okulda herkesin takı takması yasakmış mış mış. 1 tane öğretmen bile disiplin kağıdına bakmadığından boş yapıyorlar. Aynı gün rehberlik sınıfında olan kağıtta konuya alakalı tek yazan geçen yılın disiplin kuralı "Şehvetlendirici herhangi bir takı yasaktır." yazısı yazıyordu. Çektim kopardım. Aynen disiplindekilere gösterdim. Bir *kalça olmuşlar. Herkes müdürde. Müdür "Yağnış söylemişem. Hadi evladım sen sınıfına." Gelmiş bana nau nau diyor. Şu an o kadar huzurluyum ki.siz ne yüzünden disiplin yediniz hocam ben küfür etmişim sözde
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 4. sınıfta hocadan dayak yemiştim "lan" demişim diye okuldan atılcakmışım ayrılmışız