Bas veya elektro dusunurum alirsam yaptigim muzikleri de o gitar turlerini kullanarak yapiyorum genelde.Elektro mu yoksa
Kolayliklar diliyorum alinca bir dinletirsiniz artikElektro istiyorum bende para biriktirebilirsem umarım
Hocam fikir güzel de depremde okul falan kalmadı maalesef...Hocam iyi yaniniz ispirto ile yemek yapıp kantini batırabilirsiniz bence iyi bir avantaj
HayırSea,71 il için yarın okul açılacağına göre bu konuyu hortlatma vakti geldi galiba.
Okula hazırmısınız ?
hocam bizdede sınıfları doldurmuşlar ilçe eğitime suç atıyorlar her neyse bu yüzden 2 yıl 3-2 tane 9. sınıf alındı ama 11 12 ler 10 sınıf falan belkide girebilecek arkadaşım bunlar yüzünden giremedi okuluma ilçemiz dışından her yerden geliyorlar zatenHocam fikir güzel de depremde okul falan kalmadı maalesef...
Okulun değerini bilin şuan hastaneye geldim günaşırı nöbetim var salı sabah 8 hasta dosyalarını teslim edip arkadaşa doktor visitine yakalanmadan eve kaçıcam inşallahşimdi kim okula gidecek saat 6da kalkacak ohoo
İnan ki iş okula gitmekten daha cazip geliyo okula fobim varOkulun değerini bilin şuan hastaneye geldim günaşırı nöbetim var salı sabah 8 hasta dosyalarını teslim edip arkadaşa doktor visitine yakalanmadan eve kaçıcam inşallah
Eskiden bana da öyle geliyordu da sabah gidip sıraya kafayı koyup en arkada montu kafama çekip yatmak vardı işte hayaller hayatlarİnan ki iş okula gitmekten daha cazip geliyo okula fobim var