Hocam sitede ddr5 anakartlı sistemler var fakat psu markaları dandik, sizce ddr5 sistem alıp sonradan kasa ve psuyu değiştirsem mantıklı olur mu? Bir de önerebileceğiniz bu fiyat bandında 4070super sistem var mı acaba?Hocam 5600 zaten 3K sıvı soğutucu almışsınız o da 3K. Hava soğutucu yeter o işlemciye. Bir de bu sistemlerin hepsi niye DDR4. Bu fiyata DDR4 sistem ne kadar mantıklı ?
Bu fiyata am4 sistem alınmaz ama illa seçeceksem 2. Sistem bence en mantıklısıMerhaba, GamingGenTr'den hazır sistemlere bakıyordum ve kendime uygun 3 tane sistem özelleştirdim. Rica etsem, seçim yapmamda bana yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne amaçlı alıyorsunuz hocam o da önemli oyun ise bu fiyata DDR5 AMD sistem alın. İş yapacaksanız o zaman kesin DDR5 sistem alın, RAM hızları önemli hale gelmeye başlıyor şimdiden.Hocam sitede ddr5 anakartlı sistemler var fakat psu markaları dandik, sizce ddr5 sistem alıp sonradan kasa ve psuyu değiştirsem mantıklı olur mu? Bir de önerebileceğiniz bu fiyat bandında 4070super sistem var mı acaba?
Hocam sistemi şu şekilde güncelledim yukarıdaki attığım sistemlerden daha iyi oldu sanırım şu an bir tek kasa ve psuyu sonradan değiştireceğim.Ne amaçlı alıyorsunuz hocam o da önemli oyun ise bu fiyata DDR5 AMD sistem alın. İş yapacaksanız o zaman kesin DDR5 sistem alın, RAM hızları önemli hale gelmeye başlıyor şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
Bu sisteme de bir bakın daha ucuz DDR5 bir de. Ekran kartını olmadı PALİT'e çekersiniz.
Soğutucuyu kule tipi yapsam sizce kurtarır mı?Hocam sistemi şu şekilde güncelledim yukarıdaki attığım sistemlerden daha iyi oldu sanırım şu an bir tek kasa ve psuyu sonradan değiştireceğim.
Hocam sistemin son hali böyle alınır mı?Hocam kasayı FSP Vento olarak değiştirin. Şu şekilde alırdım ben sistemi birkaç bin liranız daha varsa İNNO3D PALİT yapın alın.
İçinize sindiyse burada dandik bir marka yok hocam. Bu parçalar sizi en az 5 yıl götürür. Şimdiden hayırlı olsun.Hocam sistemin son hali böyle alınır mı?
Ne demek hocam güle güle kullanın.Çok teşekkürler hocam