3 Tane Mouse'den Hangisi Alınır? -StleetSeries Aerox 3 Onyx 8500 Cpı - Razer Cobra Wired Gaming Mouse - Asus P507 ROG Gladius II

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
16

Şahsi tercihim razer. Üzmez. Ancak diğerlerinin özelliklerine de bakmadım. Razer kobrayı bildiğim içim onu öneriyorum.

Atk’yi çok kişi önerdide kablolu hali yok mu acaba aradım bulamadım
Post automatically merged:

Bir de mesala steelseries neden farkları ne hepside nerdeyse aynı fiyat

İkiside alınmaz
vxe r1
atk a9
atk x1

hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor ayrıca kablosuzda hissedebileceğin bir gecikme yok

Olum ben eskidende kullanıyodum burayıda, bura daha bi güzelleşmiş la. Malum forumda razer önerdiğim için linç yağmuru yerdim. Burada kimse bana sövmemiş. Sövdüyse de içinden foruma yazmamış. Vallahi helal olsun.

Hiçbiri alınmaz.

Kablosuz neden istemiyorsunuz bilmiyorum. Ama kablosuz fare alışınca, kablolu fare kullandığınız günlere küfredeceksiniz. Gerçek anlamda bir konfor atlayışı sağlıyor.

ATK A9 Plus için bütçeyi biraz artırırsanız 800 MAh oluyor pili. Eğer hemen şarjı biter kaygınız varsa 800 MAh, herhangi bir RGB içermeyen ve sensörü güncel bir fare için rahat 1-1.5 hafta idare ediyor ki ben Scyrox v8 250 MAh 1K Hz ve competitive mode (bu şarjı biraz daha yiyor) ile rahat 4-5 günde bir şarj ediyorum.

Hadi kablolu kullanmak istiyorsunuz diyelim, kablosuz ürünü alın kaliteli ve hafif bir type-c kablo alarak da bilgisayara bağlayabilirsiniz. Ama inanın kablosuz ürünlerde ne pil ne de çekim kalitesi falan dert değil. Hiçbir sorun yaşamazsınız.

Atk ve vxe iyi ozellikleri ama 1 yil sonra yolda birakabilir onu hesaba katin. Istersen

Endgame Gear XM1R olabilir wired

bunların hiç biri alınmaz bunlar yerine git atk a9 plus al daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,087
Üyeler
190,859
Son üye
Hicks_Vicks
Geri