Merhaba 3 veya 4 lastikli motosiklet tavsiye edermisiniz 2 lastikli süremiyorum ayağımdaki problemden dolayı ayağımı yere koyupta motoru tutamıyorum güç yok ayağımda ayağımı yere koyma derdi olmasın teşekkürler.
yamaha tricity var 125 155 onerebilirinMerhaba 3 veya 4 lastikli motosiklet tavsiye edermisiniz 2 lastikli süremiyorum ayağımdaki problemden dolayı ayağımı yere koyupta motoru tutamıyorum güç yok ayağımda ayağımı yere koyma derdi olmasın teşekkürler.
Böyle ağır bir motor için 125cc yeterli gelmez bence. Köydeki dedem gibi traktör sürer gibi gözükür .dyamaha tricity var 125 155 onerebilirin
hocam 115km hiz yapiyor 155likler guzel tricity 300 var onlar 300cc olmas lazimBöyle ağır bir motor için 125cc yeterli gelmez bence. Köydeki dedem gibi traktör sürer gibi gözükür .d
Böyle ağır bir motor için 125cc yeterli gelmez bence. Köydeki dedem gibi traktör sürer gibi gözükür .d
Öyle fotoğraftan görünce büyük sandımda küçük şirin motormuşhocam 115km hiz yapiyor 155likler guzel tricity 300 var onlar 300cc olmas lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:
incele videolara bak