3 Yasına gırecek Yiğenime Ne Hediye Almalıyım ?

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,557
beyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım :) (erkek cocuk bu arada )

beyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım :) (erkek cocuk bu arada )
Project mbappe için bir top almalısın.

Merhaba 👋 Öncelikle yeğenin adına sevindim senin gibi bir akrabası olduğu için. 😊
  • Uzaktan kumandalı araba: El-göz koordinasyonun gelişmesi için birebirdir.
  • Transformers gibi dönüştürülebilir figürler. Hayal gücü için iyidir. Çocuğun oynarken kafasında kuracağı senaryoları düşün.
  • Yap boz yapı parçaları. Hayal gücü ve yaratıcılık için birebir.
Aklıma bunlar geldi.

Merhaba 👋 Öncelikle yeğenin adına sevindim senin gibi bir akrabası olduğu için. 😊
  • Transformers gibi dönüştürülebilir figürler. Hayal gücü için iyidir. Çocuğun oynarken kafasında kuracağı senaryoları düşün.
Aklıma bunlar geldi.
Yap boz ne la. project mbappe daha hayırlı bi kere(ileride ekmeğini yersin kanki :D @palodayı )

Aklıma bunlar geldi.
tesekkurler hocam degerlendırıcem bunları

Hotwheels al. Küçükken alırdım 5tl'ye ne mutlu olurdum... Hey gidi günler hey...
aynn kucukken 5 tl ıdı sımdı 100 tlden 1k ya kadar cıkıyor :) ama ben kucuk degılde hanı soyle uzerıne bınıp gezebılecegı akulu araba tarzı bısey bakıyoum kumandalı arabada suremez dıye dusunuyom yoksa ondan alıcam

aynn kucukken 5 TL ıdı sımdı 100 tlden 1k ya kadar cıkıyor :) ama ben kucuk degılde hanı soyle uzerıne bınıp gezebılecegı akulu araba tarzı bısey bakıyoum kumandalı arabada suremez dıye dusunuyom yoksa ondan alıcam
Akulu arabayı az daha büğsün öyle al 5 li satılan hotwheelslar uygun oluyordu onlardan al çift kale maç yapar arabalarla 😁

maça götür:kedi::cool::cool::hackerman::gs::fb:

Geri