10. Sınıf ben imam hatip lisesine gidiyorum benim için normal ve kolay.Hangi sınıf, aga arapça nedir niye gördüğümü bile bilmiyorum sanki ileride işime yarıyıcak eğitim insanı geleceğe hazırlar ben büyüyünce arapça konuşacak nasıl bir günah işlemiş olabilirim
Kelimei tevhid dedi ben bismillah dedim bu kadar ona 2 puan vemişdinden nasıl 02 almayı başardın ?
Müslüman değil misinKelimei tevhid dedi ben bismillah dedim bu kadar ona 2 puan vemiş
Bari euzu besmele deseydin 4 puan alırdın.Kelimei tevhid dedi ben bismillah dedim bu kadar ona 2 puan vemiş
yok ya dalga geçiyorum 65 aldımMüslüman değil misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bari euzu besmele deseydin 4 puan alırdın.
ah bu ziyaa ahİlk defa görüyorum şuan bu gerçek mi ?
Bu sene İlkokul, ortaokul ve lise sınıfta kalma olacak mı? MEB 2021 Sınıf geçme kuralları...
Haber 7 - Milli EÄitim BakanlıÄı, koronavirüs nedeniyle sınıf geçme ve kalma ile ilgili yeni kararlar aldı. Lise öÄrencilerinin 2. dönem sınavları tercihe bırakılırken isteyen öÄrenciler sınava katılmayacak. MEB son yaptıÄı açıklamada Ä°lkokul 1,2,3. sınıflarda sınav...www.haber7.com
Heee ama ben isteyerek imam hatibe gitmedim belki okul değiştiririm hatta düşünüyorum10. Sınıf ben imam hatip lisesine gidiyorum benim için normal ve kolay.
Ben isteyerek gittim.Heee ama ben isteyerek imam hatibe gitmedim belki okul değiştiririm hatta düşünüyorum
Tek bir derse bile girmedim Allah kerim. Mat:35 Tarih:46 Atölyede çok korkuyorum hoca aşırı kazık soracakmış. 0 Bilgi ile girdim tüm sınavlaraİlk defa görüyorum şuan bu gerçek mi ?
Bu sene İlkokul, ortaokul ve lise sınıfta kalma olacak mı? MEB 2021 Sınıf geçme kuralları...
Haber 7 - Milli EÄitim BakanlıÄı, koronavirüs nedeniyle sınıf geçme ve kalma ile ilgili yeni kararlar aldı. Lise öÄrencilerinin 2. dönem sınavları tercihe bırakılırken isteyen öÄrenciler sınava katılmayacak. MEB son yaptıÄı açıklamada Ä°lkokul 1,2,3. sınıflarda sınav...www.haber7.com