Tarih Sevdalısı
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ebubekir Arif Aydınlı
Selamünaleyküm hayırlı günler. Soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Masaüstü bilgisayar arıyorum. Hazır sistem mı önerirsiniz? Kullanım amacım: Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlord, Minecraft Sniper ghost Warrior serisi, Sniper Elite serisi, Hitman serisi, Red Dead Redemption serisi, Mafia serisi, Call of Duty Black Ops, FIFA gibi kaliteli oyunları rahat çalıştıracak) hem de Premiere Pro gibi programları rahat çalıştıracak, sessiz bir şekilde çalışacak (çok belirgin sesli bir şekilde çalışan bilgisayar sesinden hiç hoşlanmam), hızlı açılıp kapanacak, kasma donma yapmayacak, ısınma sorunu olmazsa iyi olur, laptoptan hem internet üzerinden hem de bilgisayarın kendisinden rahat donmayacak şekilde video izlemek istiyorum, hafızası da fazla olsun, son olarak bir de ben hard disk ya da taşınabilir SSD'ye boyut olarak yüksek PDF'ler uzun video, müzik, görsel alanında tarih arşivi yapmak istiyorum. Birden fazla indirdigimde bilgisayara sorun olur mu? Flash belleğe, hard diske aktarımı hızlı yapacak. Benim düşüncem masaüstü bilgisayar aldıktan sonra yeni bir masaüstü PC alana kadar şu anda alacağım masaüstü PC beni idare etsin diye düşünüyorum. Bütçe 35.000, 40.000, 45.000 civarı. Sadece sistem toplanacak, monitör hoparlör var elimde. Gerçi monitörüm bayağı eski, yeni monitör alana kadar idare eder mı bilmiyorum
.