K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,873
kötüler hocamBenim attığım nasıl peki
kötüler hocamBenim attığım nasıl peki
Fiyat kaç olur tahmini onun 35.000 bütçem tablettealmak istiyorumŞuanda almanı tavsiye etmem bı kaç gün sonra en iyi FPS ürünü olacağını düşündüğüm rx 9060xt piyasaya çikacak oyu beklemeni öneririm
Kartın çıkacak fiyatı 17 ile 18 arası olması bekleniyor tr nın kazık internet sitelerinde. Yani bu kartın hazır sistemleri yaklaşık 35 ile 40k bandında olur. Kendin toplarsan daha ucuza gelir tabiFiyat kaç olur tahmini onun 35.000 bütçem tablettealmak istiyorum
Maalesef toplama bilgisayarı toplamam imkansız hazır almak istiyorum ne zaman çıkar ve fiyat belli olur tahminiKartın çıkacak fiyatı 17 ile 18 arası olması bekleniyor tr nın kazık internet sitelerinde. Yani bu kartın hazır sistemleri yaklaşık 35 ile 40k bandında olur. Kendin toplarsan daha ucuza gelir tabi
Haziranın 5 inde piyasaya sürülücek. Tr ye gelmesi 3 4 günü bula bilir yani haziranın onunda kart tr de satışa çıkar 15 16 sı gibide hazır sistemleri kurulurMaalesef toplama bilgisayarı toplamam imkansız hazır almak istiyorum ne zaman çıkar ve fiyat belli olur tahmini
O sistemin özellikleri neler?Haziranın 5 inde piyasaya sürülücek. Tr ye gelmesi 3 4 günü bula bilir yani haziranın onunda kart tr de satışa çıkar 15 16 sı gibide hazır sistemleri kurulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önünde 20-25 günlük bir süre var yani
kendisi toplasa daha pahalıya gelir ama. Ben o hatayı yaptım şimdi 100k lık oldumHazır sistemler genelde fiyatini hak etmiyor kendin toplaman daha iyi ve kaliteli oluyor
Hemen almalımıyım yoksa o diğer sistemi bekleyeyimmikendisi toplasa daha pahalıya gelir ama. Ben o hatayı yaptım şimdi 100k lık oldum![]()
yani aklında net bir fikir ve bileşenler net ise direkt hazır veya toplama olsun al geç bekletme fazla. İndirim bekleyim vs dersen cidden zaman su gibi akıp geçiyor fiyatlar pahalanıyor direkt. Mevcut durumda zaten ne alırsan yatırım sayılıyor ülkedeHemen almalımıyım yoksa o diğer sistemi bekleyeyimmi
o ekran kartı 9070xt den düşük olacak ama ilk başta oda uygun olur sonra fiyatı artar emin ol. Tahmini fiyatı söyleyim sana 20-25k arasıŞuanda almanı tavsiye etmem bı kaç gün sonra en iyi FPS ürünü olacağını düşündüğüm rx 9060xt piyasaya çikacak oyu beklemeni öneririm
9060xt 16gb tr de 17 18k dan satışa çıkacakcidden hazır sistem almak aşırı mantıklı içinden bir iki parça değiştirilerek alınabilir. Fiyat olarakta uygun oluyorlar genelde. Ama kendin toplamaya kalktığın zamanda söyle bir sıkıntı var en uygunu bulayım diyorsun sonra indirim kovalıyorsun vs zaman geçiyor fiyat dahada artıyor örnek vereyim 3 4 ay önce 4070ti Süper 16gb ekran kartı 34-35k ya bulmak mümkün idi. Şimdi bakıyorum piyasada olmasına rağmen hiç bir satıcı satmıyor neden satmıyor ellerindeki 5070ti stoklarını bitirmek ve satmak için. Aslında ellerinde olan kartları satmıyorlar yani yok değil var ama yok. Satıcıların çoğu bu şekilde düzenbazlık yapıyor malesef. O yüzden alacaksan hemen alacaksın sistemi oyalanırsan kaybeden hep sen olursun.
yani aklında net bir fikir ve bileşenler net ise direkt hazır veya toplama olsun al geç bekletme fazla. İndirim bekleyim vs dersen cidden zaman su gibi akıp geçiyor fiyatlar pahalanıyor direkt. Mevcut durumda zaten ne alırsan yatırım sayılıyor ülkede
o ekran kartı 9070xt den düşük olacak ama ilk başta oda uygun olur sonra fiyatı artar emin ol. Tahmini fiyatı söyleyim sana 20-25k arası
Ve şunuda ekliyeyim sistemi sen toplayamamışsın. Örneğin 30k bütçen var diyelim 2 3 günde fiyatlar direk fırlamaz 2 3gün boyunca kesinleştirdiğin parçaların fiyatlarını başka sitelerden kontrol edersin gerekirse forum açarsın ve 30k lık hazır sistemden çokdaha fp bir hazır sistem toplarsın. Aliyacağin sen toplamayı becerememişsin indirim kovalarsan tabii ki gelmez. Kesinleştirdiğin bütçede en dengeli ve FP parçaları 2 3 gün boyunca seçersen yaklaşık 2 3k cebinde kalırcidden hazır sistem almak aşırı mantıklı içinden bir iki parça değiştirilerek alınabilir. Fiyat olarakta uygun oluyorlar genelde. Ama kendin toplamaya kalktığın zamanda söyle bir sıkıntı var en uygunu bulayım diyorsun sonra indirim kovalıyorsun vs zaman geçiyor fiyat dahada artıyor örnek vereyim 3 4 ay önce 4070ti Süper 16gb ekran kartı 34-35k ya bulmak mümkün idi. Şimdi bakıyorum piyasada olmasına rağmen hiç bir satıcı satmıyor neden satmıyor ellerindeki 5070ti stoklarını bitirmek ve satmak için. Aslında ellerinde olan kartları satmıyorlar yani yok değil var ama yok. Satıcıların çoğu bu şekilde düzenbazlık yapıyor malesef. O yüzden alacaksan hemen alacaksın sistemi oyalanırsan kaybeden hep sen olursun.
yani aklında net bir fikir ve bileşenler net ise direkt hazır veya toplama olsun al geç bekletme fazla. İndirim bekleyim vs dersen cidden zaman su gibi akıp geçiyor fiyatlar pahalanıyor direkt. Mevcut durumda zaten ne alırsan yatırım sayılıyor ülkede
o ekran kartı 9070xt den düşük olacak ama ilk başta oda uygun olur sonra fiyatı artar emin ol. Tahmini fiyatı söyleyim sana 20-25k arası
9060xt ekran kartı tam olarak kaç k destekli olacak ? bilgin var mı9060xt 16gb tr de 17 18k dan satışa çıkacak
9060xt 8gb 15 16 arası satışa çıkacak çıktıktan yaklasık 1 hafta sonra hazır sistemler havada gezmeye başlıyor zaten ozaman alır uygun fiyata bitane. şuanda 35 40k ya hiç bir hazır sistem yok bı 7800xt var ondada çok dandik parçalar kullanıyorlar. Şimdi ucuza Alacam kafasıyla güzelik 9060xt li sistemi kaçıracak
8k9060xt ekran kartı tam olarak kaç k destekli olacak ? bilgin var mı
Akıcı oyun çözünürlüğü 4k9060xt ekran kartı tam olarak kaç k destekli olacak ? bilgin var mı