tippygz
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 30000
Merhaba,
Daha önce Acer V15 Nitro RTX4050 model bir laptop kullanıyordum fakat performans ve memnuniyet açısından beklentimi karşılamadığı için sattım ve yerine ps5 pro aldım fakat erken aldığımın farkına vardım ve onuda sattım. Şimdi yaklaşık 30.000 TL bütçeyle yeni bir laptop almak istiyorum.
Sizce bu bütçeyle hangi modelleri tercih etmeliyim? Özellikle RTX 4060 / 4070 seviyelerinde tatmin edici bir seçenek bulabilir miyim?
Kendi deneyimlerinize göre marka/model önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
Daha önce Acer V15 Nitro RTX4050 model bir laptop kullanıyordum fakat performans ve memnuniyet açısından beklentimi karşılamadığı için sattım ve yerine ps5 pro aldım fakat erken aldığımın farkına vardım ve onuda sattım. Şimdi yaklaşık 30.000 TL bütçeyle yeni bir laptop almak istiyorum.
- Laptop sıfır veya ikinci el olabilir.
- Önceki cihazımdan daha iyi performans sunmasını istiyorum.
- Amacım rahat, akıcı ve uzun süreli oyun deneyimi yaşamak (güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatabilmesi önemli önceki cihazımda sürekli fps drop sorunu yaşıyordum ve sürekli ısınma problemi vardı).
Sizce bu bütçeyle hangi modelleri tercih etmeliyim? Özellikle RTX 4060 / 4070 seviyelerinde tatmin edici bir seçenek bulabilir miyim?
Kendi deneyimlerinize göre marka/model önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.