Neler Yeni

30.000 TL Hazır/Toplama Sistem Önerisi

truva0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
necati baş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunlar ve yazılım
Steam
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Ahmet
BU SİSTEM GÜZEL ANCAK SAF KAS GÜCÜ ARIYORSAN GÜZEL
BUNUDA ALICAKSAN MUTLAKA BİR TANE SIVI SOĞUTUCU AL DERİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendim de kullandım ben hiç memnun kalmadım açıkcası fps değerleri çok düşük bir işlemci ben bunu sattıktan sonra üstüne biraz bir şeyler ekleyip bilgisayarımı geliştirdim ryzen 5 7500f aldım hayatımda daha memnun olduğum çok az işlemci gördüm valla

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Sami Yusuf Aksu

kendim de kullandım ben hiç memnun kalmadım açıkcası fps değerleri çok düşük bir işlemci ben bunu sattıktan sonra üstüne biraz bir şeyler ekleyip bilgisayarımı geliştirdim ryzen 5 7500f aldım hayatımda daha memnun olduğum çok az işlemci gördüm valla
5 7500f en fp islemcilerden biri

Sıvı soğutmaya gerek yok kule tipi fan daha mantıklı

MettleXR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Ahmet
5 7500f en fp islemcilerden biri

Sıvı soğutmaya gerek yok kule tipi fan daha mantıklı
reis bu işlemci yaz aylarında çok ısınan bir işlemci olduğu için dedim benim arkadaşım da var batı tarafında oturduğumuzdan çok fazla ısınıyor işlemci oda çözüm olarak ilk kule tipi aldı ancak pek bir fark etmedi sonra cloor masterın 240mm sıvı soğutucusunu aldı onu kullanıyor şuanda mis gibi

5 7500f yerine ne önerirsin
reis valla aşırı derece de pek bir bilgim yok ben araştırdığım bildiğim şeyleri yazdım bilen birinin söylemesi daha doğru olucaktır

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Sami Yusuf Aksu
reis bu işlemci yaz aylarında çok ısınan bir işlemci olduğu için dedim benim arkadaşım da var batı tarafında oturduğumuzdan çok fazla ısınıyor işlemci oda çözüm olarak ilk kule tipi aldı ancak pek bir fark etmedi sonra cloor masterın 240mm sıvı soğutucusunu aldı onu kullanıyor şuanda mis gibi

reis valla aşırı derece de pek bir bilgim yok ben araştırdığım bildiğim şeyleri yazdım bilen birinin söylemesi daha doğru olucaktır
Bu fiyatta bundan daha iyi bir işlemci yok zaten ve bu islemci asırı ısınan bı işlemci değil 700-800 liralık fanlarla bile çok rahat soğutursun

Top Bottom