BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,810
- Bütçe
- 30000
Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
Okuduğum çoğu yazıda AMD tarafında çok şikayet var. Hepsi NVDİA geçme taraftarı. O yüzden bilemiyorum AMD konusunda kararsızım.Sistemi tek tek toplayıp ekran kartını 2. el alırsan 3080'li bir sistem toplanır ama hazır sistem alırsan 3070 alarak hata yaparsın.
Amd düşünürsen bunu al geç.
![]()
PARDUS-6800 / AMD Ryzen 7 5800X3D / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PARDUS-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 7 5800X3D ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Son zamanlarda hatalar düzeliyor. Yine de bir kaç hata ihtimalinden dolayı 3070 almak çok mantıksız o bütçeye. Dediğim gibi ekran kartını 2. el alıp 3080 alırsan bir şey diyemem.Okuduğum çoğu yazıda AMD tarafında çok şikayet var. Hepsi NVDİA geçme taraftarı. O yüzden bilemiyorum AMD konusunda kararsızım.
Ben Sistemimi Satıyorum İlgilenirmisiniz? 05.04.2023 Tarihinde Alındı Kutu,Fatura & Garantileri Var.Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
2. El almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim.Ben Sistemimi Satıyorum İlgilenirmisiniz? 05.04.2023 Tarihinde Alındı Kutu,Fatura & Garantileri Var.
Sistemim Şu Şekilde ->Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
Peki2. El almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
Sıvı soğutma lazım mı? Yoksa gönderilen fan yeterli olur mu? Ayrıca RAM bölümüne XPG'nin RGB modeli gelir mi? Ona göre bekleyebilirim.Sistemi tek tek toplayıp ekran kartını 2. el alırsan 3080'li bir sistem toplanır ama hazır sistem alırsan 3070 alarak hata yaparsın.
Amd düşünürsen bunu al geç.
![]()
PARDUS-6800 / AMD Ryzen 7 5800X3D / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PARDUS-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 7 5800X3D ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Sıvı soğutucu alacak bütçe varsa sıvı soğutucu öneririm. Oyunlarda günü kurtaracağını düşünüyorum bu soğutucunun. Ramlerin değişeceğini zannetmiyorum.Sıvı soğutma lazım mı? Yoksa gönderilen fan yeterli olur mu? Ayrıca RAM bölümüne XPG'nin RGB modeli gelir mi? Ona göre bekleyebilirim.
Bu sisteme sıvı soğutucu önerebilir misiniz?Sıvı soğutucu alacak bütçe varsa sıvı soğutucu öneririm. Oyunlarda günü kurtaracağını düşünüyorum bu soğutucunun. Ramlerin değişeceğini zannetmiyorum.
O konuda bilgim yok.Bu sisteme sıvı soğutucu önerebilir misiniz?