Genellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?Hocam squad bf1 hell let loose gibi oyunlar oynarım
Yani evet her türlü oyun oynuyorum ben yani itopyada şöyle bir monitör indirimde önerir misin hocamGenellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?
Siz sistemi bugün vade farksız 9 taksit ile alın, monitör önereceğim. Dizi film de izliyor musunuz?Yani evet her türlü oyun oynuyorum ben yani itopyada şöyle bir monitör indirimde önerir misin hocam
![]()
MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 275F ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam işletim sistemi yok diyor sıkıntı çıkar mı ne anlama geliyor buSistemde vade farksız 9 taksit var, indirim bugün bitiyor. Bitmeden al çabuk. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ona göre monitör önerelim.![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Evet izliyorumSiz sistemi bugün vade farksız 9 taksit ile alın, monitör önereceğim. Dizi film de izliyor musunuz?
Her sistemde böyle. Kendiniz kuracaksınız.Hocam işletim sistemi yok diyor sıkıntı çıkar mı ne anlama geliyor bu