Bu radarımda hocam ay sonuna kadar fırsat kolliyimmi indirim felan olurmu yoksa alıp geçeyimmi?Daha iyisini bulamazsın. 30k bandındaki tek alınabilir laptop
Dostum fırsat kollayacağım diye zam yemesini de bekliyor olabilirsin veya stoğunun bitmesini. Laptobun çıkış fiyatı zaten 30 küsürdü. Şu anki fiyatı kötü değil. Şu 2 haftalık süreçte indirime girer mi bilemem. Şans meselesi.Bu radarımda hocam ay sonuna kadar fırsat kolliyimmi indirim felan olurmu yoksa alıp geçeyimmi?
Evet haklısın peki hocam 32k buna vermektense apple macbook almak nasıl fikir?Dostum fırsat kollayacağım diye zam yemesini de bekliyor olabilirsin veya stoğunun bitmesini. Laptobun çıkış fiyatı zaten 30 küsürdü. Şu anki fiyatı kötü değil. Şu 2 haftalık süreçte indirime girer mi bilemem. Şans meselesi.
İkisi bambaşka şeyler. Victus oyun laptobu. Her türlü oyunu oynatır ama prize takılı değilken şarjı fazla gitmez. Macbook oyun oynatmaz, ama şarjı uzun gider. Gündelik işler laptobudur macbook.Evet haklısın peki hocam 32k buna vermektense apple macbook almak nasıl fikir?
Ben laptopu genel hersey icin kullanıcam aldığım cihaz beni uzun süre sıkıntısız götürsün istiyorum yeri gelince iş yeri gelince oyun net bi daha önce ne bi laptop ne de bir macbook kullandım o uuzden bu kadar çok ince eleyip sık dokuyorum mesela macbookta gaming laptopta oynadığın oyunları oynayabilirmisinİkisi bambaşka şeyler. Victus oyun laptobu. Her türlü oyunu oynatır ama prize takılı değilken şarjı fazla gitmez. Macbook oyun oynatmaz, ama şarjı uzun gider. Gündelik işler laptobudur macbook.
Sen laptobu ne için kullanacaksın ona karar ver.