Neler Yeni

Öneri 30 32k bandında alabileceğim en iyi laptop hangisidir

Onur35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Bayraktar
Arkadaşlar 30 32k bandında alabileceğim fiyatını en iyi hakeden 4050 veya 4060lı laptop hangisidir önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda
Bu radarımda hocam ay sonuna kadar fırsat kolliyimmi indirim felan olurmu yoksa alıp geçeyimmi?
Dostum fırsat kollayacağım diye zam yemesini de bekliyor olabilirsin veya stoğunun bitmesini. Laptobun çıkış fiyatı zaten 30 küsürdü. Şu anki fiyatı kötü değil. Şu 2 haftalık süreçte indirime girer mi bilemem. Şans meselesi.

Onur35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum fırsat kollayacağım diye zam yemesini de bekliyor olabilirsin veya stoğunun bitmesini. Laptobun çıkış fiyatı zaten 30 küsürdü. Şu anki fiyatı kötü değil. Şu 2 haftalık süreçte indirime girer mi bilemem. Şans meselesi.
Evet haklısın peki hocam 32k buna vermektense apple macbook almak nasıl fikir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda
Evet haklısın peki hocam 32k buna vermektense apple macbook almak nasıl fikir?
İkisi bambaşka şeyler. Victus oyun laptobu. Her türlü oyunu oynatır ama prize takılı değilken şarjı fazla gitmez. Macbook oyun oynatmaz, ama şarjı uzun gider. Gündelik işler laptobudur macbook.

Sen laptobu ne için kullanacaksın ona karar ver.

Onur35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi bambaşka şeyler. Victus oyun laptobu. Her türlü oyunu oynatır ama prize takılı değilken şarjı fazla gitmez. Macbook oyun oynatmaz, ama şarjı uzun gider. Gündelik işler laptobudur macbook.

Sen laptobu ne için kullanacaksın ona karar ver.
Ben laptopu genel hersey icin kullanıcam aldığım cihaz beni uzun süre sıkıntısız götürsün istiyorum yeri gelince iş yeri gelince oyun net bi daha önce ne bi laptop ne de bir macbook kullandım o uuzden bu kadar çok ince eleyip sık dokuyorum mesela macbookta gaming laptopta oynadığın oyunları oynayabilirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,026
Üyeler
163,093
Son üye
efelol
Top Bottom