Neler Yeni

30-33k arasına şu an alınması en mantıklı pc oyuna yönelik

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Bütçe
33000
Arkadaşlar merhaba,
Kuzenim için toplama pc bakıyoruz, oyun oynama amaçlı olucak asıl olarak. Daha çok online oyunlar oynayacak cs, forza, pubg, fifa tarzı. Şu an için en mantıklı bulduğumuz pchocası gg12. Sizce alınır mı bu sistem? Daha iyi öneriniz var mıdır?

Bünyamina

80+ Platinum
Tek tek toplamak istemezsen evet bu sistem alınabilir.

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemil Ciger
Arkadaşlar merhaba,
Kuzenim için toplama pc bakıyoruz, oyun oynama amaçlı olucak asıl olarak. Daha çok online oyunlar oynayacak cs, forza, pubg, fifa tarzı. Şu an için en mantıklı bulduğumuz pchocası gg12. Sizce alınır mı bu sistem? Daha iyi öneriniz var mıdır?
Diğer hazır sistemlere kıyasla bu biraz daha özenilmiş. Tek falsosu RAM gecikmeleri fazla ama o kadarı da olur diyelim.

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplamak istemezsen evet bu sistem alınabilir.
tek tek toplamayı denediğimde de akakçede ekran kartını sapphire yapmama rağmen 3k fazla çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de hoşuma gitmeyen sadece ramlerin 8+8 olması o bi 2 yıl daha idare eder inşallah oynadığı oyunlar için.

Bünyamina

80+ Platinum
tek tek toplamayı denediğimde de akakçede ekran kartını sapphire yapmama rağmen 3k fazla çıktı
Aynı ürünleri kullanmayacağız. Muadillerini kullanacağımız için 31k civarında tutuyor. Sen 16x2 ram alırsın o kalan paraya. Daha iyi olur yani.

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Aynı ürünleri kullanmayacağız. Muadillerini kullacağımız için 31k civarında tutuyor. Sen 16x2 ram alırsın o kalan paraya. Daha iyi olur yani.
Ben de muadillerini kullandım aslında ama kaliteden düşmeden kullanmaya çalıştım belki biraz daha düşerek dediğiniz gibi de toplanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarına kadar daha iyi bir sistem bulamazsak bundan devam o zaman, teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Daha iyi öneriler karşınıza çıkarsa beklemekteyim yarına kadar 😇

Bünyamina

80+ Platinum
Ben de muadillerini kullandım aslında ama kaliteden düşmeden kullanmaya çalıştım belki biraz daha düşerek dediğiniz gibi de toplanabilir
Pek düşürmüyoruz aslında. Neredeyse benzeri yani.
7500f x123 rx7800xt b650 16x2 1tb 700w kasa psu gibi.

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Sadıkoğlu
Doğru diyorsunuz ben 7600 ve assasin spiritten devam etmiştim oradaki farklarla 16x2 yede geçilebilir teşekkürler hocam tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom