30-35 bin tl hazır sistem önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 35 bin TL civarında bir bütçeyle hazır sistem arıyorum. Sistemi ağırlıklı olarak video edit ve içerik üretimi (CapCut, basit kurgu vs.) İçin kullanacağım, yani çok ağır işlerde kullanmayacağım.
Özellikle:
  • hazır sistem olması önemli (toplama sistem düşünmüyorum)
  • ikinci el kesinlikle istemiyorum
  • M.2 SSD en az 1 TB olursa çok iyi olur (daha düşük de olabilir ama tercihim bu yönde)
  • RAM 16 GB üstü olursa daha iyi olur (zorunlu değil ama olursa tercih ederim)
Bu bütçede fiyat/performans olarak önerebileceğiniz hazır sistemler varsa link ya da model olarak paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Ben bu sistemi buldum sizce nasıl: https://www.itopya.com/thunder-5060...7_1-5661_2-8055_1-28270_1-28403_1#kategori_11

link aynı paraya DDR 5 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1300tlye upgrade edersin 1tb olarak

hocam sanki fiyatı düştü benim attığım pc bir bakar mısınız acaba hata mı var sitede
Kasa seçili görünmüyor ondan fiyat düşmüştür. Arkadaşın attığı sistem alınır bu arada. Kasayla birlikte gelen ram de piyasada zibilyon tane olan bir model. Biriktirip bir tane de yanına eklersiniz uzun süre götürür. 12600KF ve 1TB SSD güncellemesiyle almayı unutmayın. Bütçe varsa anakartı da B760M-E yapın.

xpg 1tb ssd alınır mı Ayrıca başka hangi eklemeler gerekli?
XPG de alınabilir ama Gen4 Adata'yı alsanız daha iyi. İşlemciyi kesinlikle 12600KF yapın. 800TL farka hayli hayli değer. Anakartı da Gigabyte B760M-E yapabilirseniz 40000TL altında maksimum özelliklere çıkmış olur. Ben bu fiyata kesinlikle almam ama sizin şartlarınıza göre seçenekler 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlarda olur. Sizin yaptığınız özelleştirmeleri linke eklemediği için stok halini görebiliyorum hocam. Benim dediğim şekilde ADATA ssd ile birlikte 38.980,55TL yapıyor.

XPG de alınabilir ama Gen4 Adata'yı alsanız daha iyi. İşlemciyi kesinlikle 12600KF yapın. 800TL farka hayli hayli değer. Anakartı da Gigabyte B760M-E yapabilirseniz 40000TL altında maksimum özelliklere çıkmış olur. Ben bu fiyata kesinlikle almam ama sizin şartlarınıza göre seçenekler 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlarda olur. Sizin yaptığınız özelleştirmeleri linke eklemediği için stok halini görebiliyorum hocam. Benim dediğim şekilde ADATA ssd ile birlikte 38.980,55TL yapıyor.
hazır sistem olarak en iyi sistem bu civarlarda olur değil mi hocam benim hızlı olmam lazım sistem almak için

Anormal indirimler yaşanmazsa 40000TL civarına 7500F 14600KF işlemcili, 5060ti 9060XT 16GB ekran kartlı veya 32GB DDR5 ramli sistem düşmeyeceği aşikar. Onun dışında güzel bir indirim olur belki bileşen kalitesi biraz daha iyi bir sistem bu fiyatlara gelir ama ana özellikler çok değişmez.

Geri