30-35 Bin TL'ye Pc Önerisi

Reaksiyon skoru
11
Başlıkta da yazdığım gibi, ucuz ve fiyatını hak eden bir sistem arıyorum. Hazır veya toplama fark etmez ama bu konuda 0 bilgiyim. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe artarça çift ram seçebilirsin. Veya sonradan eklersin aynısından. Bu bütçede en çok FPS veren ekran kartı 7700 XT. AMD yerine 4060 ti da var ama FPS daha az olur. İşlemci soğutucu her zaman lazım olur. Stok fan devri bitti am5 ile. Hatta bu baya iyi . Onu da sipariş verip geldiği zaman takıp çalıştırabilirsin. Soğutucu olmadan çalıştırma

@efebatiin
hazır olarak bunu öneririm bu bütçede başka 7800xt hazır sistem bulamadım. parça parça olarak uzay montaj kabul edersen 7800xt 7500f veya 7400f sistemler çıkıyor.
Bu daha güçlüymüş

Bütçe artarça çift ram seçebilirsin. Veya sonradan eklersin aynısından. Bu bütçede en çok FPS veren ekran kartı 7700 XT. AMD yerine 4060 ti da var ama FPS daha az olur. İşlemci soğutucu her zaman lazım olur. Stok fan devri bitti am5 ile. Hatta bu baya iyi . Onu da sipariş verip geldiği zaman takıp çalıştırabilirsin. Soğutucu olmadan çalıştırma
İlgin ve yardımın için teşekkür ederim hocam.

hazır olarak bunu öneririm bu bütçede başka 7800xt hazır sistem bulamadım. parça parça olarak uzay montaj kabul edersen 7800xt 7500f veya 7400f sistemler çıkıyor.
Uzay montaj nedir hocam?

İlgin ve yardımın için teşekkür ederim hocam.

Uzay montaj nedir hocam?
Uzay montaj kasa olmadan tüm parçaların birbirine bağlı olması.

Kasa dediğin de zaten 2 bin TL demir yığını. Onu özel kılan ve kalitesini değiştiren kaliteli kablosu, iç hacmi ,fanları ve hava sirkülasyonu.

Uzay montaj kasa olmadan tüm parçaların birbirine bağlı olması.

Kasa dediğin de zaten 2 bin TL demir yığını. Onu özel kılan ve kalitesini değiştiren kaliteli kablosu, iç hacmi ,fanları ve hava sirkülasyonu.
Hocam kasa gerekli değil mi yani anlayamadım kusura bakmayın.

Hocam bu sisteme 2k monitör fazla mı gelir? Sizce ne yapmalıyım?

Kasaya gerek yok değil. Kasanın olmadığını düşün. Diğer parçalar var. Kasaya da gerek var bu arada

7700 XT ve özellikle 7800 XT 2k ekran kartları için ideal

Geri