Merhaba kardeşime bir bilgisayar toplamayı planlıyorum fakat bu bütçede ne alınabilir bilmiyorum ekran kartı nvidia olmasını istiyorum işlemcide aynı şekilde amd işlemci tercih etmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Benimde aklımda o işlemci var fakat ekran kartı vesayre kafamı karıştırıyor.ryzen 5 7500f ten şaşma. o fiyatlara daha iyisi yok
Bu butcede 7700xt bulursaniz kapin bence amd olsada.Benimde aklımda o işlemci var fakat ekran kartı vesayre kafamı karıştırıyor.
Hocam Amd kartlardan yüzüm pek gülmedi rx570 kullandım fanlardan birisi bozuldu çekmediğim çile kalmadı o yüzden nvidia ya bir şans vermek istiyorum. Ve kardeşim kullanıcağı için ileride geliştirebileceğim bir sistem olmasını istiyorum.Bu butcede 7700xt bulursaniz kapin bence amd olsada.
4060 ekran kartları hazır sistemlerin içindeyse 30-35kya denk geliyor fakat işlemci i5 13. nesil vb oluyorHocam Amd kartlardan yüzüm pek gülmedi rx570 kullandım fanlardan birisi bozuldu çekmediğim çile kalmadı o yüzden nvidia ya bir şans vermek istiyorum. Ve kardeşim kullanıcağı için ileride geliştirebileceğim bir sistem olmasını istiyorum.
Hocam amd kartlardan korkuyorum ve kardeşimin kullanabileceğini sanmıyorum bu zamana kadar nvidia kullandı driver kurma açısından mavi ekran ve bu tarz hatalarla uğraşıp kendimi yormak istemiyorum.Giriş seviyede nvidia alınmaz.
Hocam intel işlemciler hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat amd tercihim o yüzden pek sinmedi içime![]()
CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
RTX 4060 Ti R5 7500F sistem indirimle 35k altında satılıyor ara sıra, en azından 16 GB de olursa daha kabul edilebilir olur. Şu anlık avantajlı bir sistem yok neredeyse.Hocam amd kartlardan korkuyorum ve kardeşimin kullanabileceğini sanmıyorum bu zamana kadar nvidia kullandı driver kurma açısından mavi ekran ve bu tarz hatalarla uğraşıp kendimi yormak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam intel işlemciler hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat amd tercihim o yüzden pek sinmedi içime