İşim gereği istediklerimi yapamıyorum üzerinde. Yapısı gereği. ASUS dışı her anakart olur lütfen aynı segmentte bir PC önerir misiniz ASUS anakart dışı.![]()
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus anakart istememe sebebiniz nedir
bakıyım hocam biraz açarmısınız konuyu merak ettim ne eksisi varİşim gereği istediklerimi yapamıyorum üzerinde. Yapısı gereği. ASUS dışı her anakart olur lütfen aynı segmentte bir PC önerir misiniz ASUS anakart dışı.
Hocam performans ile alakalı bir eksisi yok örneğin BIOS ile doğrudan oynayamıyorum yapısı gereği bir koruma var üzerinde donanımsal olarak mümkün olmuyor bazı şeyler, rom editleyip ganlamam gerekiyor falan. Uzun teknik işler.bakıyım hocam biraz açarmısınız konuyu merak ettim ne eksisi var
hocam şuan başka bu bütçede mantıklı sistem yok biraz bekleyin 1 hafta içinde çıkar illaki forumu takipte kalınHocam performans ile alakalı bir eksisi yok örneğin BIOS ile doğrudan oynayamıyorum yapısı gereği bir koruma var üzerinde donanımsal olarak mümkün olmuyor bazı şeyler, rom editleyip ganlamam gerekiyor falan. Uzun teknik işler.
at hocam yarın bakarımHocam aktifsen ben bütçeme uygun bir şey buldum.