Neler Yeni

30-40 K bandında 4060lı öneri?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Merhabalar, Makine mühendisliğinde ve Oyunlar için kullanılacak bir laptop alınacak. Size göre bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kasa, soğutma, ömürlük, fan sesi kalitesine sahip hangi laptoplar var acaba? Victus a ekranı çök kötü diyorlar, acer nitro 16 önerisi ve asus önerisi gördüm sizce ne alınmalı?

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
victusların ekran sallanması 16 serisinde yok ve soğutması çok iyi ben tavsiye ederim

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
victusların ekran sallanması 16 serisinde yok ve soğutması çok iyi ben tavsiye ederim
Hocam sanırım 7ms vesaire deniliyodu ekrana o yüzden biraz şüpheli davrandım. Siz önerebileceğiniz victus modelleri varsa atabilir misiniz

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
7ms olsa da çok hissettirmez ki

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhabalar, Makine mühendisliğinde ve Oyunlar için kullanılacak bir laptop alınacak. Size göre bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kasa, soğutma, ömürlük, fan sesi kalitesine sahip hangi laptoplar var acaba? Victus a ekranı çök kötü diyorlar, acer nitro 16 önerisi ve asus önerisi gördüm sizce ne alınmalı?
Kuzenime HP victus almıstık ve çok memnun gayet iyi bir laptop sakın monster)Excalibur vs. Alım deme çünkü genelde vatan gibi mağzalarda o ürünleri halka geçirmeye çalışıyorlar

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
7ms olsa da çok hissettirmez ki
tabii ki daha önce 0.5ms 1ms ekran kullanmamış birilerinde hissetirmeyeceğini düşünüyorum bende hocam katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenime HP victus almıstık ve çok memnun gayet iyi bir laptop sakın monster)Excalibur vs. Alım deme çünkü genelde vatan gibi mağzalarda o ürünleri halka geçirmeye çalışıyorlar
Excalibur g870 modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorumda hocam zalman ns3000 soğutucusuyla bir sorun çıkarmadı hiç. Sadexe eskiden çok daha ucuzdu şimdi fiyatı değmez bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
inever existed
140w

120w

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
140w

120w
Dell ile omen arasından hangisi tercih edilmelidir sizce hocam? Kasa kalitesi ve soğutma olarak acer nitro 16 , hp omen ve dell arasında hangisi sence en başarılı

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
İsrafil can
dell daha iyi olur hocam

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
dell daha iyi olur hocam
asus vesaire bile düşünmeye gerek yokd eğil mi hocam bu dell in yanında? Ve test videosu var mıdır acaba soğutucu ve fps performansı için

İdefix güvenilir bir site mi acaba

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Mehmetcan İvrendi
tabii ki daha önce 0.5ms 1ms ekran kullanmamış birilerinde hissetirmeyeceğini düşünüyorum bende hocam katılıyorum

Excalibur g870 modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorumda hocam zalman ns3000 soğutucusuyla bir sorun çıkarmadı hiç. Sadexe eskiden çok daha ucuzdu şimdi fiyatı değmez bence
Bende onu diyorum fiyatına deymez ve muhtemelen çok ağır işlerde kullanmamoışsindir genelde fan sesi ve sıcaklıktan şikayetçi oluyorlar insanlar

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bende onu diyorum fiyatına deymez ve muhtemelen çok ağır işlerde kullanmamoışsindir genelde fan sesi ve sıcaklıktan şikayetçi oluyorlar insanlar
hocam 32 gb ramli halinde sürekli premier pro, 8gb vramin tamamını kullanan yapay zeka programlarında kullanıyorum ancak beni pişman etmedi şahsen

ama sıcaklıkları dediğim gibi zalman ns3000 olmasa sıcaklık artışı artabilir

dell daha iyi olur hocam
hocam 512 gb ssd si varmış. Bunu ileride özelleştirebilir miyiz, dell garanti sunuyor mu veya kasayı açıonca garanti dışı mı kalıyor acaba

birde intel işlemcilerdeki sıkıntı bunda var mı acaba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,650
Üyeler
160,580
Son üye
ozqurTK