30-40000 TL'ye kadar ethereum mining sistem

Seeany

80+
Reaksiyon skoru
0
Polonya'da yaşıyorum 30000-40000 tl civarında bir mining sistem dizmeyi düşünüyorum. Bütçe esnetilebilir. Önerilerinizi bekliyorum.

ordaki sitelere baksana bi 3080 3090 karaborsada mi fiyat ne kadar en uygun 3080 normalde 800 dolar+kdv iken 8k-9k satildi 16k oldu suan 24k tl satiliyor.

hazır sistem önersen daha mantıklı değilmi stoklar gelirse zaten ETH düşer eth düşersede adam gibi kazım yapılmaz hazır sistemler için stoklar geldi zaten tek satmıyorlar ekran kartlarını satanlarda pahalıya satıyor
adam polonyada yaşıyor siz ne öneriyorsunuz mediamarkt polonyaya bakıp geliyorum

adam mining sistem diziyor işlemciyi napsın ona bolca rx 580 lazım
20 tane 570=3090

pc nin çalışması için işlemcide lazım hatırlatırım ve ileride başka işler içinde kullanır diye iyi bir işlemci tercih ettim ve zaten iyi bir işlemcinin bir zararı yok

20 tane 570=3090

pc nin çalışması için işlemcide lazım hatırlatırım ve ileride başka işler içinde kullanır diye iyi bir işlemci tercih ettim ve zaten iyi bir işlemcinin bir zararı yok
mining sistemde pentium h410 8gb ram ve alabildiğin kadar 6gb üstü kart ve psu lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Polonya'da yaşıyorum 30000-40000 TL civarında bir mining sistem dizmeyi düşünüyorum. Bütçe esnetilebilir. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam iz
pentium yada eski amd işlemci
h410 yada ucuz anakaert
8 yada 4 gb ram
alabildiğiniz kart miner kartı ve bunları besleyecek psu alın

20 tane 570=3090

Başka bir iş için kullanılmayacak. 1 laptop'um ve masaüstü bilgisayarım var zaten. Sadece eth mining yapacağım bunun için bi sistem diziyorum.

ordaki fiyatlari bilmiyorum. 6gpu 8gpu 12gpu anakarlar var ddr4 destekleyen satin al mining motherbord yazarsan cikar sanirim. 4gb ram en ucuz islemci fan dahildir genelde ucuz termal macun+ psu 80+ olanlar kaliteli + riser (ekran karti pci ex e baglamak ixin) + harddisk veya usb bellege hiveos gibi linux kurupta kullanabilirsin sana kalmis. son olarak ekran kartlari 3080 arastir orda amazon varsa amazondan mediamarket falan arastir ucretleri en uygunu ne kadar. monitor klavye fare unutmazsin jerhalde orda uygun 3090 hazir sistem varsa onu satin al ugrasmazsin

Geri