30-40k arası laptop önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Eğitim amaçlı kullanıcam, Google üzerinden eğitim ve önümüzdeki seneden itibaren birkaç mühendis uygulaması.

Macbook almayı düşünmezsem bile oyun ikinci üçüncü planda. Oynarsamda stardew valley gibi chill oyunlarda takılırım dert değil.

Önerilerinizi bekliyorum (Macbook için bütçe arttırırım ama Windows laptopların ömrü daha kısa olduğu için bütçeyi bu kadar ayarladım)

Macbook her zaman iyidir mac air 41k veya sürekli monitör bulurum dersen mac mini çok daha ucuz 30k ama eğitim indirimiyle alırsan 25k ya geliyor onun dışında acer nitro serisinden laptop işini görür.

Macbook her zaman iyidir mac air 41k veya sürekli monitör bulurum dersen mac mini çok daha ucuz 30k ama eğitim indirimiyle alırsan 25k ya geliyor onun dışında acer nitro serisinden laptop işini görür.
henüz öğrenci değilim eğitim indirimi olmazda amacım ev dışında bir yerde de çalışbilmek olduğu için mini olmaz. Macbook olarakta YouTube, dizi kullanmak için çok tuzlu geliyor 54k ama beni 7-8 yıl götürürse düşünürüm. Depolama olarak 256 yetersiz gelir diye 512gb fiyatına baktım zam mı gelmiş anlamadım zaten 60 küsür gözüküyor
kusura bakma hocam bildirim gelmemiş geç gördüm

henüz öğrenci değilim eğitim indirimi olmazda amacım ev dışında bir yerde de çalışbilmek olduğu için mini olmaz. Macbook olarakta YouTube,
macbook air m4 512gb-bütçe yoksa m3 işlemcili air-asus vivobook 16 serisi olabilir tercih tamamıyla sizin gamegarajda 5050 ekran kartlı modelde iyi tercih sizin

lenovo thinkpad alabilirsin çok güzel cihaz anlık olarakta kullanıyorum

macbook air m4 512gb-bütçe yoksa m3 işlemcili air-asus vivobook 16 serisi olabilir tercih tamamıyla sizin gamegarajda 5050 ekran kartlı modelde iyi tercih sizin
iPad olduğu için ve oradan not aldığım için Macbook ile kullanmak daha rahat olur diye düşündüm ona karar verdim. Uzun ömürlü olması açısından M4 düşünüyorum fakat yapacağım şeyler profesyonel işler olmadığı için gereksiz yere ekstra ödemek istemiyorum.

13 inch ile 15 inch arasında da harbi fark varmış.
Bir de 256 mı 512 mi diye düşünüyorum. Her ikisinde de seçenekler arasında 10 bin fark var. Yani seçeceğim özelliklere göre arada 20 bin liralık tasarruf veya harcama yapabilirim. Çok kararsız kaldım

256 GB olanı mı önerirsiniz yoksa 512 mi? @AliGKMEN

6 gb ekran kartlı en az 16 gb ram lı modellere bak acer ve lenovoda bulabilirsin

512 gb almak daha mantıklı m4 işlemciyle uzun vadeli götürür
13 inch 512gb modelini alayım o zaman. Kuzenime ben bahsetmiştim bahsettikten sonra almış fakat 15 inch 256gb almış.
Depolama yetiyor yetmese de harici takarım diyor. O da bana biraz zorlama gibi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburadada 54k, Apple da eğitim ile 55k + airpods 4. Baz modelinde ise arada 3k fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,352
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri