Neler Yeni

30 40k iPhone önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Eagle
2.el alsam birdaha satamamki

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar selamlar 17 yaşındayım birinden 50k alacağım var yakında vericek ve telefonumu değiştirmek istiyorum şuanki kullandığım cihaz Xiaomi 11t 2022 Ağustosda yd cihazı olarak sıfır aldım 2 sefer de ımeı attırdım cihaz halen çok iyi aslında bütün ihtiyaçlarımı karışılıyor ama artık Xiaomi gerçeği ufak Ufak donuyor ama hemen geri topluyor hiç iPhone kullanmadım ama çevremde herkese görüyorum heves için diyelim iPhone istiyorum yok beğenmedim diyelim muhtemelen çok değer kaybı olmadan 2 3k zararla satıp Samsung a geçerim şimdi elimdeki paranın hepsinide vermek istemiyorum 35 40k ya iPhone almak değermi işim gereği fotoğrafları güzel çekmesi önemli oyun arada pubg oynarım o kadar genelde sosyal medya müzik ve fotoğraflar arasındayım gün içinde yoğun kullanıyorum 20 80 pile dikkat ederim ama illaki yetmiycek yanımda powerbank ile gezerim muhtemelen
illa iphone istiyorum diyorsan sen bilirsin ama o fiyattaki iphoneler fiyatina gore pek alinasi degil

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Eagle
degil alirsaniz kesinlikle memnun olursunuz ama ayni fiyata 256gb hafizali daha iyi ekranli S24+ dururken ben asla almazdim
Hocam alırsam kesinlikle memnun Olcan diyorsun üsteki yorumunda alma değmez diyorsun Karar ver :)
S24 nası ultra nasıl 35k 75kden satılıyor

PNSHER

80+ Bronze
Hocam alırsam kesinlikle memnun Olcan diyorsun üsteki yorumunda alma değmez diyorsun Karar ver :)
S24 nası ultra nasıl 35k 75kden satılıyor
Sonuç olarak amiral gemisi bir telefon alıyorsun belli bir seviyede memnun edecektir ama S24+ falan alırsanız daha fazla memnun olursunuz.

Top Bottom