1.74 55 kiloyum yaşım 20 üstü sizce 4 ayda sıfırdan başlayıp 30 bin TL bütçe ile 4 ay da güzel vücut yapabilir miyim? Azimli disiplinli çalışıp kalite ile beslenip ? 4 ay ise de gitmiyorum 30 bin TL bütçem olacak
Dostum peki 30 bin TL gibi bir bütçe ayırdın mi ? Yani ya da 30 değil her gün kırmızı et tavuk biftek fındık fıstık ekstra protein tozu gibi şeyler kullandin mi hani gittim diyorsun en azından beslenmeni de söyler misin4 ayda pek bir şey olmaz ben de bir hevesle gitmiştim 6 ayda bir şey olur diye pek fazla değişen bir şey olmadı 1 yıl anca
Evet toz falan değil de beslenme listesi hazırlamıştılar fıstık ezmesi yulaf göğüs kırmızı et falan tam hatırlamıyorum aylık bin tl yakın masraf oluyordu bırakmak zorunda kaldım ben 2020 de gidiyordum şimdiki kurla daha fazla tutar o kadar çok tavuk ve pilav yemiştim ki bıraktığımda bile pilav ve tavuk yiyemiyordum tozsuz falan zor bende pek fazla değişim olmamıştı güçlenmiştim ama vücutta değişim yoktuDostum peki 30 bin TL gibi bir bütçe ayırdın mi ? Yani ya da 30 değil her gün kırmızı et tavuk biftek fındık fıstık ekstra protein tozu gibi şeyler kullandin mi hani gittim diyorsun en azından beslenmeni de söyler misin