Neler Yeni

30 bin TL bütçe ile 4 ayda vücut yapabilir miyim?

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
1.74 55 kiloyum yaşım 20 üstü sizce 4 ayda sıfırdan başlayıp 30 bin TL bütçe ile 4 ay da güzel vücut yapabilir miyim? Azimli disiplinli çalışıp kalite ile beslenip ? 4 ay ise de gitmiyorum 30 bin TL bütçem olacak

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Küre gireceksen canavar olursun. Girmezsen de her gün kırmızı etine besin alımına düzenli sporuna dikkat ederek ciddi yol katedersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
Knk spor yapan biri yim 4 ayda pek bisi olmaz gözle görülür bir fark bile pek olmaz cok ugrasirsan az karin kasa az gous siser belki 4 ayda yapmanin tek yolu steroid oda 4 aya sogdirisan kap kırizi gg onuda düzgün kullanmak lazim

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
4 ayda pek bir şey olmaz ben de bir hevesle gitmiştim 6 ayda bir şey olur diye pek fazla değişen bir şey olmadı 1 yıl anca

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 ayda pek bir şey olmaz ben de bir hevesle gitmiştim 6 ayda bir şey olur diye pek fazla değişen bir şey olmadı 1 yıl anca
Dostum peki 30 bin TL gibi bir bütçe ayırdın mi ? Yani ya da 30 değil her gün kırmızı et tavuk biftek fındık fıstık ekstra protein tozu gibi şeyler kullandin mi hani gittim diyorsun en azından beslenmeni de söyler misin 😊

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Dostum peki 30 bin TL gibi bir bütçe ayırdın mi ? Yani ya da 30 değil her gün kırmızı et tavuk biftek fındık fıstık ekstra protein tozu gibi şeyler kullandin mi hani gittim diyorsun en azından beslenmeni de söyler misin 😊
Evet toz falan değil de beslenme listesi hazırlamıştılar fıstık ezmesi yulaf göğüs kırmızı et falan tam hatırlamıyorum aylık bin tl yakın masraf oluyordu bırakmak zorunda kaldım ben 2020 de gidiyordum şimdiki kurla daha fazla tutar o kadar çok tavuk ve pilav yemiştim ki bıraktığımda bile pilav ve tavuk yiyemiyordum tozsuz falan zor bende pek fazla değişim olmamıştı güçlenmiştim ama vücutta değişim yoktu

Top Bottom