Neler Yeni

Yardım 30 Bin TL'ye Kadar Laptop Öneri

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
muhammed samet
Bütçe
30000
Arkadaşlar Max bütçe bu arkadaş için önerilerinizi bekliyom
Acill lazım oyun ve yazılım için lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç yazılım

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mahir Cengiz
Arkadaşlar Max bütçe bu arkadaş için önerilerinizi bekliyom
Acill lazım oyun ve yazılım için lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç yazılım
Şu modellere bakabilirsin hocam
Bütçeni biraz aşıyor ama 4060lı bir şey istiyorsan alınabilir https://amzn.eu/d/2N3oW9P
Şunlarıda listene ekleyebilirsin

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu modellere bakabilirsin hocam
Bütçeni biraz aşıyor ama 4060lı bir şey istiyorsan alınabilir https://amzn.eu/d/2N3oW9P
Şunlarıda listene ekleyebilirsin
İçlerinden onereceginiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mahir Cengiz
İçlerinden onereceginiz
Hocam yazılım önceliğinizse loq 13650hx 4050 öneririm aralarında ki en güçlü işlemci o mühendislik işlerinizi vs rahat halledersiniz. 4060 istiyorsanız piyasada ki en ucuz cihaz 12450hx li loq ama oda işlemci iyi değil sıkıntı çıkarabilir. Tercih size kalmış benim için ekran önemli diyorsanız nitro 16 da alınabilir onunda işlemcisi güçlü sıvı metalle geliyor daha az ısınacaktır bataryası büyük pil süresi daha uzun gidecektir. Tercih size kalmış hocam 30k bütçede ki en iyi cihazlar bunlar

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılım önceliğinizse loq 13650hx 4050 öneririm aralarında ki en güçlü işlemci o mühendislik işlerinizi vs rahat halledersiniz. 4060 istiyorsanız piyasada ki en ucuz cihaz 12450hx li loq ama oda işlemci iyi değil sıkıntı çıkarabilir. Tercih size kalmış benim için ekran önemli diyorsanız nitro 16 da alınabilir onunda işlemcisi güçlü sıvı metalle geliyor daha az ısınacaktır bataryası büyük pil süresi daha uzun gidecektir. Tercih size kalmış hocam 30k bütçede ki en iyi cihazlar bunlar
Lenovo güzel gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mahir Cengiz
Çok sikinti olur mu
Şarjda oynarken adaptör cihazı tam besleyemez ve gücünün bir kısmını bataryadan karşılamaya başlar. Yük altında %100 pildeyken yavaş yavaş azalır. Çok büyük bir problem değil ama uzun zamanlı düşündüğümüzde batarya sürekli doldur boşalt yapacağından pil sağlığını etkileyebilir. Bunun iki çözümü var ya lenovo teknik desteğinden daya yüksek wattlık adaptör alacaksınız ki artık değişim yapmamaya başlamışlar ya da internetten alacaksaksınız ki buda ekstra harcama demek nerden baksanız kaliteli adaptörlerin fiyatı 1k-1.5k arası değişiyor. Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız 13500h lı nitro 16 alın geçin sizi yine çok rahat uzun süre götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,324
Üyeler
158,990
Son üye
Alterlord
Top Bottom