30 bin TL'ye pc toplamak

DarkWind9

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba ismim Rüzgar bilgisayar için donanımları hakkında çok bilgim yok açıkcası hani normal birinin bileceği kadar bilgim var. Depremden önce bilgisayarım vardı fakat bina yıkılınca o da gitti şimdi depremden sonra para toplamaya başladım yaklaşık 30bin lira para toplayabildim sizden yardımcı olmanızı istediğim bana hangi işlemcidir ekran kartıdır ve diğer işte kasa parçalarıdır onları almam hangisini alsam daha iyi olur doğrusu hani isteğim kasa şekilli felan olursa güzel olur rgbli felan teşekkür ederim şimdiden cevap yazanlara

O fiyat civarına güzel hazır sistemler oluyor gaming gecesinde cuma gecesi 10da başlıyor . Takip etmeni tavsiye ederim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap sitesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap sitesinde

Arkadaşlar merhaba ismim Rüzgar bilgisayar için donanımları hakkında çok bilgim yok açıkcası hani normal birinin bileceği kadar bilgim var. Depremden önce bilgisayarım vardı fakat bina yıkılınca o da gitti şimdi depremden sonra para toplamaya başladım yaklaşık 30bin lira para toplayabildim sizden yardımcı olmanızı istediğim bana hangi işlemcidir ekran kartıdır ve diğer işte kasa parçalarıdır onları almam hangisini alsam daha iyi olur doğrusu hani isteğim kasa şekilli felan olursa güzel olur rgbli felan teşekkür ederim şimdiden cevap yazanlara
sanırım elinde monitorun falan da yok bence monitor klavye fln onlara 5-6 k ayırman lazım kasa konusunda arkadaşlar yardımcı olsunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,493
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri