4060 12GB var mı ki hocammonitör olarak bunu öneririm bide ekran kartını 12gblık tercih etmen daha iyi olur ama muhtemelen değişmiyordurAOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yok4060 12GB var mı ki hocam
Düzenleme: varmış ben yeni gördüm pardon
16gb var 12 bilmiyorum 4070 falan bakman lazım ama zor aradığın fiyata bulmak anlaşmalı stokla sınırlı sistemler geliyor anında alamıyorsan çok zor almak4060 12GB var mı ki hocam
4060 Ti'da var 16gb ama onlarda biraz pahalı ve paralarını hak etmiyorlar16gb var 12 bilmiyorum 4070 falan bakman lazım ama zor aradığın fiyata bulmak anlaşmalı stokla sınırlı sistemler geliyor anında alamıyorsan çok zor almak
muhtemelen sistemde almaya kararlıysan al ama fiyatı uygun gibi diyicektim ram 8gbmış 16 yapman iyi olurAlıntıyı görüntüle
Bu yanlış girilmiş o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 Ti'da var 16gb ama onlarda biraz pahalı ve paralarını hak etmiyorlar
yani alınabilir o zaman muhtemelen daha iyisini bulursun bu fiyata ama dediğim gibi stokla sınırlı olanlar alması zorlu biraz8GB ramlerden 2 adet var hocam
Hocam bazı oyunlardada galiba 4000 serisi fark atıyor AMD 6000 serisi kartlara. Sistem öneriniz için teşekkür ederim ama Gencer gaming ile kargo konusunda çok sorun yaşayan arkadas olmuş ben Gaziantep'te yaşıyorum zaten biraz uzun sürede gelecektir kargom o süre biraz belki çok daha uzayabilir bilmiyorum bu Gencer gaming kargo sorunu çözüldü mü ekimden beri foruma girmiyorum çünkü . Ayrıca AMD ekran kartlarına güvenemiyorum çünkü sorun yaşayıp yasamayacagimin garantisi yok ancak en azından nvidiada bu oran çok çok daha az.https://www.gencergaming.com/pch-aim buda alınabilir 6700 4060 dan daha güçlü oyun oynicaksanız 6700 tercih edin yazılım sorunuda olmaz olabilirde olursa düzeltirsiniz kolay iş.
Tlo da 24 fps mirrage da 36 fps hitmanda 24 fps fark ediyor bunlar büyük sayılar.
Se 214 xt de ekleyip 6700 alın soğtucu alsanız daha iyi olur almadanda 85 derecede kullanırsınız sıkıntı olmaz.
Monitör olarak asus almayın aoc daha kaloteli ve 700tl daha ucuz.
Sorunu çözüldümü bilmiyorum kasadan bağımsız olarak soğtucu öneriyorum stok soğtucu kullanmayın 24bin tl verip, belki 85 86 derecenin zararı yoktu bazı arkadaslar öyle diyor ama bence vardır bendede 5 7500f var baldurs gate 3 ultrada 90 derece görüyordu sizinkide öyle olur o yüzden gencergaminde se 214xt alın 800 tl gördüm az önce veya assasin peerless alın gaming gen tr den oda 1500 tl bu ikisi fiyatının canavarları bütcenize göre seçin bu ikisinden şuan alın hatta bekletmeyi. mönitör olarakta aoc iyidir asus aldım iade ettim ben şuan gigabaythe kullanıyorumHocam bazı oyunlardada galiba 4000 serisi fark atıyor AMD 6000 serisi kartlara. Sistem öneriniz için teşekkür ederim ama Gencer gaming ile kargo konusunda çok sorun yaşayan arkadas olmuş ben Gaziantep'te yaşıyorum zaten biraz uzun sürede gelecektir kargom o süre biraz belki çok daha uzayabilir bilmiyorum bu Gencer gaming kargo sorunu çözüldü mü ekimden beri foruma girmiyorum çünkü . Ayrıca AMD ekran kartlarına güvenemiyorum çünkü sorun yaşayıp yasamayacagimin garantisi yok ancak en azından nvidiada bu oran çok çok daha az.
Hocam siz hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz 7500F'iSorunu çözüldümü bilmiyorum kasadan bağımsız olarak soğtucu öneriyorum stok soğtucu kullanmayın 24bin TL verip, belki 85 86 derecenin zararı yoktu bazı arkadaslar öyle diyor ama bence vardır bendede 5 7500f var baldurs gate 3 ultrada 90 derece görüyordu sizinkide öyle olur o yüzden gencergaminde se 214xt alın 800 TL gördüm az önce veya assasin peerless alın gaming gen tr den oda 1500 TL bu ikisi fiyatının canavarları bütcenize göre seçin bu ikisinden şuan alın hatta bekletmeyi. mönitör olarakta aoc iyidir asus aldım iade ettim ben şuan gigabaythe kullanıyorum
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com