Neler Yeni

7500f - Rx7700Xt Pc Hocası Sistem Alınır Mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
her kart ya da sistemde olabiliyor diyorlar , nasıl güvenip alabilirim peki başka sistem alacak olsam bile :(
Valla işte her kartta olabiliyor. Pek dert etmemek lazım aslında, zaten oyun oynarken felan duyulmayacak derece de bir ses. Tabi ki bağzıların da çok şiddetli olabiliyor sanırım geçen bi konu da görmüştüm. Öyle olursa da iade edersiniz sistemi. Benim karta da var fakat 2 senedir hiç rahatsız dahi olmadım.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Pc hocası cuma günü 7700xt çıkaracak , yorumlarda 7700xt gelecek diye mi sorulmuş. Taner abi , evet diye yazdı.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Pc hocası 9-12 sistemlere tekrar zam geldi , pc hocası 9 şu an 33k...
Cuma günü 7700xt gelecek diye yapılan olaya bak anında zam..
Cuma günü çıkacak sistem belki daha çok vasat olcak bilmiyoruz ki

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Pc hocası 9-12 sistemlere tekrar zam geldi , pc hocası 9 şu an 33k...
Cuma günü 7700xt gelecek diye yapılan olaya bak anında zam..
Cuma günü çıkacak sistem belki daha çok vasat olcak bilmiyoruz ki
İşte ben o yüzden hep fırsat varken alın diyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
1 günlük fırsat değil ki 2 aydır var bu sistem
Öyle de hala o sistemi almayanlar ve sistem bekleyenler var malesef. Halbuki ilk çıktığında sistemin fiyatı daha da düşüktü.

• Üzgün

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Nasıl bir ekonomi var cidden anlamıyorum. 1 ay önce bunun bir üst ekran kartlı modeli gg12'yi sıvı soğutmalı+ özelleştirmeli şekilde 36.500₺' e aldım aradan geçen gün sayısı 30 özelleştirme ile gelen fiyata bakın. Çok üzücü gerçekten çok üzücü. Ben biraz şanslıydım herhalde inanın yük altında duyduğum tek ses kasanın fan sesi. Coil bende yok ve umarım olmaz. Alınır hocam pc hocasına güveniyorum tüm setimi (klavye monitöre kadar) onun önerileri ile dizdim ve çok memnunum. Hayırlı olsun şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 günlük fırsat değil ki 2 aydır var bu sistem
Çok fiyat farkı var hocam ilk çıktığına oranla

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Jiyu
Nasıl bir ekonomi var cidden anlamıyorum. 1 ay önce bunun bir üst ekran kartlı modeli gg12'yi sıvı soğutmalı+ özelleştirmeli şekilde 36.500₺' e aldım aradan geçen gün sayısı 30 özelleştirme ile gelen fiyata bakın. Çok üzücü gerçekten çok üzücü. Ben biraz şanslıydım herhalde inanın yük altında duyduğum tek ses kasanın fan sesi. Coil bende yok ve umarım olmaz. Alınır hocam pc hocasına güveniyorum tüm setimi (klavye monitöre kadar) onun önerileri ile dizdim ve çok memnunum. Hayırlı olsun şimdiden.

Hayırlı olsun , güle güle kullan.
Ben sistemsiz kaldım anlaşılan o ki , 1 ay önce hatta bir kaç gün önce daha uyguna almak varken aynı şeyi 3-5k daha pahalı almak olmuyor...

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Bak hocam beklememiş yapıştırmış mutlu ve keyifli 🤩. Hayırlı olsun size de hocam, güle güle kullanın.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hayırlı olsun , güle güle kullan.
Ben sistemsiz kaldım anlaşılan o ki , 1 ay önce hatta bir kaç gün önce daha uyguna almak varken aynı şeyi 3-5k daha pahalı almak olmuyor...
Bak hocam beklememiş yapıştırmış mutlu ve keyifli 🤩. Hayırlı olsun size de hocam, güle güle kullanın.
Daha iyisi sizlerin olsun hocam teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,112
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom