işte hocam anlatamıyorum bunu ekranı, özelleştirilebilir olması ve bir sürü daha yazmadığım özellik. yani asus bunu marka adından ötürü pahalı satmıyorBazı kişilerin güç yerine kalite istediklerini anlamayanlar var
işte hocam anlatamıyorum bunu ekranı, özelleştirilebilir olması ve bir sürü daha yazmadığım özellik. yani asus bunu marka adından ötürü pahalı satmıyorBazı kişilerin güç yerine kalite istediklerini anlamayanlar var
Sırf 4070 diye victus önerenler varişte hocam anlatamıyorum bunu ekranı, özelleştirilebilir olması ve bir sürü daha yazmadığım özellik. yani asus bunu marka adından ötürü pahalı satmıyor
Hocam yazılım için ya Mac yada Huawei öneriyorlar Huawei hangi modele bakayımSırf 4070 diye victus önerenler var
aynen hocam demek istediğim tam olarak buSırf 4070 diye victus önerenler var
Güç için ben ama ultrabook önermem bu bütçede.Hocam yazılım için ya Mac yada Huawei öneriyorlar Huawei hangi modele bakayım
huawei asla almayın parasını hak etmiyor mac e gelince ben de yazılım kazandım. mac önermiyor bazıları programlar win tabanlı olabiliyormuş dikkat et onaHocam yazılım için ya Mac yada Huawei öneriyorlar Huawei hangi modele bakayım
sağdaki benim çektiğim fotoğraf stickerleri sökünce daha da şık oluyor.Fotoğrafta öyle, normalde şık bir model.
Anlıyorum bende kalite öncelik veririm ekranı iyi olsun kasası kaliteli olsun soğutması iyi olsun Hayırlı 4060 ha 4050 ne fark eder? Sırf 4060 almak için ekrandan soğumadan ya da kasa kalitesinden kısmamaynen hocam demek istediğim tam olarak bu
aynen hocam alanların yarısının 4060 lık işi dahi yok sırf kağıt üstünde daha iyi olsun istiyorlarAnlıyorum bende kalite öncelik veririm ekranı iyi olsun kasası kaliteli olsun soğutması iyi olsun Hayırlı 4060 ha 4050 ne fark eder? Sırf 4060 almak için ekrandan soğumadan ya da kasa kalitesinden kısmam
Aynen öyle.aynen hocam alanların yarısının 4060 lık işi dahi yok sırf kağıt üstünde daha iyi olsun istiyorlar
aynen ben de takıldım onasağdaki benim çektiğim fotoğraf stickerleri sökünce daha da şık oluyor.