ışık sızması yok, coil whine gelince var. ama kafanı klavyeye 0 dayaman gerekiyor. sessiz ortamda dahi imkanı yok duyamazsın. hangi modelini alacaksınız 4050 mi 4060 veya üstü müUstam bende alacağım ama sizde ısık sızmarıdır coilwhine vs. Varmı
ışık sızması yok, coil whine gelince var. ama kafanı klavyeye 0 dayaman gerekiyor. sessiz ortamda dahi imkanı yok duyamazsın. hangi modelini alacaksınız 4050 mi 4060 veya üstü müUstam bende alacağım ama sizde ısık sızmarıdır coilwhine vs. Varmı
4050 düsünüyorum biliyorum pahalı ama kalitesine güvenebileciğim nadir modellerden ama gene emin olamıyorumışık sızması yok, coil whine gelince var. ama kafanı klavyeye 0 dayaman gerekiyor. sessiz ortamda dahi imkanı yok duyamazsın. hangi modelini alacaksınız 4050 mi 4060 veya üstü mü
aynen bu modelini diyordum şu an olsa belki g16 değil de bunu alır rami 32 yapar keyfime bakarımDostum dayanıklılık istiyosan Asus alacaksın.
Şu model dayanıklılık olarak da, fiyat/ performans olarak da çok iyi
Ben yazılım için kullanacağım Macbook mu alsamTuf a15
Tuf a15
bende de 4050 var, aynı şeyi düşünerek aldım diğer markaların kroniğine şununa bununa bulaşacağıma veriyim parasını temizini alıyım dedim. çok serin çalışıyor cihaz. 37k ya aldım ben. teknoryadan ve özellikle n11 den asla almayın. tavsiye ederim sizi tatmin edecektir model4050 düsünüyorum biliyorum pahalı ama kalitesine güvenebileciğim nadir modellerden ama gene emin olamıyorum
Hocam buda çok kaba duruyorDostum dayanıklılık istiyosan Asus alacaksın.
Şu model dayanıklılık olarak da, fiyat/ performans olarak da çok iyi
bu fiyata daha iyi tasarımlı laptop zor bulursunuz, o zaman macbook air m1 e bakın hocam bana 4k kupon vermişti kuponla 22k ya geliyorduHocam buda çok kaba duruyor
Bende kupon yokbu fiyata daha iyi tasarımlı laptop zor bulursunuz, o zaman macbook air m1 e bakın hocam bana 4k kupon vermişti kuponla 22k ya geliyordu
süresi geçmiştir muhtemelen 1 ay olduBende kupon yok
Yeni hesap açsam gelirmi acabasüresi geçmiştir muhtemelen 1 ay oldu
Fotoğrafta öyle, normalde şık bir model.Hocam buda çok kaba duruyor
deneyin şansınızı verir belkiYeni hesap açsam gelirmi acaba