Merhabalar 30 bın tl var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
Şu anda piyasada ekran kartı olmadığı için PC toplanamıyorMerhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
zihnimi okudun
6-7k lık pc alın her oyunun oynatır şuan 30 bin bütçe ilede bir şey yapılmiyor stok durumundan 1660 bi sistemi hem ileride 2. el olarak satarsanız ama çok isterseniz hazır sistemden başka çareniz yokturMerhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
Mining mi yapacaksınız?Merhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
6700xt ye 25 bin miMükemmel.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Yukarı atılan 6900xt sistem var onu tercih ederdim.Mükemmel.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
YaMerhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
evetMining mi yapacaksınız?