Neler Yeni

30 bine nasıl bır mining sıstemi kurulabılır

erengil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
orcun erengil
Merhabalar 30 bın tl var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim

En İyi Cevap
1
Merhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
Şu anda piyasada ekran kartı olmadığı için PC toplanamıyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence hazır sistem alınmalı. 3080 almaya kalksan tek kart alınca 28k 30k fiyat çekiyorlar.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Merhabalar 30 bın TL var bana mantıklı bı civarda bı sistem kursanız neler alırsınız acaba yardımcı olabılcek olursa sevinirim, ikinci el hazır sıstemde olur ama hangı anakart hangı ekran kartı hangı sogutucu ws iyi gunler dilerim
6-7k lık pc alın her oyunun oynatır şuan 30 bin bütçe ilede bir şey yapılmiyor stok durumundan 1660 bi sistemi hem ileride 2. el olarak satarsanız ama çok isterseniz hazır sistemden başka çareniz yoktur

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mining mi yapacaksınız?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Mükemmel.
6700xt ye 25 bin mi o.O2 o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-regulus-ryzen-5-5600x-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-p-36259 bunlarda 6700xt

erengil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
orcun erengil
Ya

evet yazmamısım mınıng yapmak ıstıyorum ama bılgılerınızden faydalanmak ısterım

Mining mi yapacaksınız?
evet

Son düzenleme:

Excator23cm

80+ Gold
Bu zamandan onra yapılmaz bence.

Top Bottom