30 TL'ye Mekanik klavye

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
G21 USB kablolu mekanik askıya klavye led renkli aydınlatmalı oyun klavyesi su geçirmez PC bilgisayar oyun|Klavyeler| - AliExpress
Evde o kadar sıkıldım ki garip şeyler yapmaya başladım hatta inceleden aliexpressden ürünlerin fiyatını falan değiştiriyordum sonra bir baktım 30 tl klavye mis gibi ışığı var hemde mekanikmiş eminim onda bir şey vardır ya elime ulaşmaz ya sıkıntılıdır ya bozuktur yada mekanik değildir ama şaşırdım yinede sırf denemek için alacağım bakalım CİDDEN MEKANİKMİYMİŞ. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 yıl sonra elime ulaştığında rehber diye konu açar incelerim.

G21 USB kablolu mekanik askıya klavye LED renkli aydınlatmalı oyun klavyesi su geçirmez PC bilgisayar oyun|Klavyeler| - AliExpress
Evde o kadar sıkıldım ki garip şeyler yapmaya başladım hatta inceleden aliexpressden ürünlerin fiyatını falan değiştiriyordum sonra bir baktım 30 TL klavye mis gibi ışığı var hemde mekanikmiş eminim onda bir şey vardır ya elime ulaşmaz ya sıkıntılıdır ya bozuktur yada mekanik değildir ama şaşırdım yinede sırf denemek için alacağım bakalım CİDDEN MEKANİKMİYMİŞ. :)

30tl nerede yazıyor 30dolar olmaın.

G21 USB kablolu mekanik askıya klavye LED renkli aydınlatmalı oyun klavyesi su geçirmez PC bilgisayar oyun|Klavyeler| - AliExpress
Evde o kadar sıkıldım ki garip şeyler yapmaya başladım hatta inceleden aliexpressden ürünlerin fiyatını falan değiştiriyordum sonra bir baktım 30 TL klavye mis gibi ışığı var hemde mekanikmiş eminim onda bir şey vardır ya elime ulaşmaz ya sıkıntılıdır ya bozuktur yada mekanik değildir ama şaşırdım yinede sırf denemek için alacağım bakalım CİDDEN MEKANİKMİYMİŞ. :)

Ben Amerika'da yaşıyom kanka burada 19 Dolar mekanik ama güzel değil :)

umutsuz vaka isimli çalışma :D

Arkadaşıma hediye alabilecem sonunda

Geri