Razer Viper mini, Steelseries QCK Medium mouse padBu fiyata hem mouse hem de mouse pad istiyorum bütçeyi biraz aşabilirim ne önerirsiniz ?
Logitech g102 prodigyBu fiyata hem mouse hem de mouse pad istiyorum bütçeyi biraz aşabilirim ne önerirsiniz ?
Mini olarak elime tam oturmaz diye endişelendimRazer Viper mini, Steelseries QCK Medium mouse pad
Bu mouse çok hoşuma gitmediLogitech g102 prodigy
Buna aşık oldum birde buna uygun 650 TL bandında bu ikisi ile güzel gidecek kulaklık ve klavye onerirmisin yine biraz aşabilirim.50 TL aşıp bu ikisini alın:
Pusat V5 Oyuncu Mouse | Monster Notebook
Pusat V5 Oyuncu Mouse'un hızlı yanıt süresi oyun tutkunlarını durdurulamaz bir gamer'a dönüştürüyor! Pusat V5 ile daha güçlü daha profesyonel!www.monsternotebook.com.tr
![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Onun için ayrı konu aç bana pek gelmez klavye ve kulaklıklar.Mini olarak elime tam oturmaz diye endişelendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu mouse çok hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna aşık oldum birde buna uygun 650 TL bandında bu ikisi ile güzel gidecek kulaklık ve klavye onerirmisin yine biraz aşabilirim.