300-350 TL BLUE SWİTCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
300
Selamlar, öncelikle şuradan başlamak istiyorum. Ekipmanlara çok para vermeyi sevmiyorum. En son 4 yıl önce 50TL'ye bir klavye aldım 4 yıldır kullanıyorum ama artık öldü desem tabiri yerindedir fakat aynı marka klavye üretimini durdurmuş bu yüzden Rampage'ye yöneldim çünkü sgm X7 fareyi 4 yıl kullandım, kulaklığını 4 yıl kullandım. Çok kaliteli marka olarak buluyorum. Rampage araştırdım ama ortası yok desem yeridir. Birine istediğim özellik var birinde yok çok garip herkes bundan şikayetçi.

-Bilek desteği.
-Ses açma kapama tuşu/tekerleği
-RGB
-Blue Switch mekanik bir klavye.

Bütçe maksimum 350 TL.

Önerilerinizi bekliyorum...

RGB dışında bir fark yok neden üzgün atıyorsun ? Ayrıca o model de ses tekerleği bulunmuyor.
RGB dışında fark yok mu? Senin attığın klavyede adı bilinmeyen bir switch kullanılıyor (KTC gibi bir şeydi ismi) ve ayrıca tuş soyulma sorunu var. Benim attığım klavyede Outemu/Content switchler kullanılmış. 3-4 aya kalmaz tuş basmama sorunu yaşayabilir.

RGB dışında fark yok mu? Senin attığın klavyede adı bilinmeyen bir switch kullanılıyor (KTC gibi bir şeydi ismi) ve ayrıca tuş soyulma sorunu var. Benim attığım klavyede Outemu/Content switchler kullanılmış. 3-4 aya kalmaz tuş basmama sorunu yaşayabilir.
Favory de Outemu yok muydu ?

Selamlar, öncelikle şuradan başlamak istiyorum. Ekipmanlara çok para vermeyi sevmiyorum. En son 4 yıl önce 50TL'ye bir klavye aldım 4 yıldır kullanıyorum ama artık öldü desem tabiri yerindedir fakat aynı marka klavye üretimini durdurmuş bu yüzden Rampage'ye yöneldim çünkü sgm X7 fareyi 4 yıl kullandım, kulaklığını 4 yıl kullandım. Çok kaliteli marka olarak buluyorum. Rampage araştırdım ama ortası yok desem yeridir. Birine istediğim özellik var birinde yok çok garip herkes bundan şikayetçi.

-Bilek desteği.
-Ses açma kapama tuşu/tekerleği
-RGB
-Blue Switch mekanik bir klavye.

Bütçe maksimum 350 TL.

Önerilerinizi bekliyorum...

(ses tuşu eksik)

ürün çok güzel verdiğiniz fiyata değiyor fakat hafif bir elektrik kaçağı var sanırım ya da benim ki öyle geldi klavyenin üzerinde elinizi gezdirirken o hafif titremeyi hissediyorsunuz ve klavyeyi kullandıktan sonra dokunduğunuz çoğu şeyde elektrik çarpıyo. çarpılmayı seviyorsanız tavsiye ederim

yorumlarına baktığımda bu yorum çok dikkatimi çekmişti ve 16 beğeni almış,bu yüzden bu klavyeyi silmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,809
Üyeler
192,514
Son üye
Ugtamagaki
Geri