300-350TL Arası Red Switch Klavye Önerisi

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Bulamıyoruz agaaa :) Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kanka bu klavyeyi tavsiye ediyorlardı diye hatırlıyorum yine de diğer arkadaşlar bir şey demeden tam emin olma LİNK

Gamepower warlock var sanırsam o fiyata sadece veya ogre, James Donkey de var ama ne kadar önerilir bilmem. O fiyat bandında alınan mekanik çok kaliteli olmaz. Onun yerine iyi bir membran bakmanızı öneririm.

Kanka bu klavyeyi tavsiye ediyorlardı diye hatırlıyorum yine de diğer arkadaşlar bir şey demeden tam emin olma LİNK
Membran klavyelerde Razer olsun, Redragon olsun güzel klavyeler bulabildim. Ama şimdi bulabilirsem Red Switch barındıran mekanik bir klavye arıyorum. Ben mi çok cahil düşünüyorum emin değilim ama, membran alınca sanki 15 liralık klavyeyi süsleyip 300e satıyorlarmış gibi hissediyorum. Arasında performans farkı olmaz gibi geliyor bana.
Gamepower warlock var sanırsam o fiyata sadece veya ogre, James Donkey de var ama ne kadar önerilir bilmem. O fiyat bandında alınan mekanik çok kaliteli olmaz. Onun yerine iyi bir membran bakmanızı öneririm.

Warlock alınmaz ben kullanıyorum W,A,S,D,X,Z,ENTER basmıyor şuan 1.5 yıldır kullanıyorum yanlış bilmiyorsam şu an eski membran klavyeme geçtim.

Geri