Neler Yeni

300-400 arası klavye önerisi

teyfiktr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
teyfik kaya
Merhaba dostlar. Belirttiğim bütçede klavye arıyorum. Red switch olması şart. Benim bulduğum klavyeler bunlar:
Gamepower ogre rgb red switch
Rampage hydra r6 rgb red switch
Philips spk8614 red switch
Diğer red switch tavsiyelerinizi bekliyorum..
Gece yoğun oyun oynadığım için blue switch düşünmüyorum ama olur da düşünürsem monster pusat k3 pro olabilir. Bu klavyeyi kullananlar sesi hakkında düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Philips

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Merhaba dostlar. Belirttiğim bütçede klavye arıyorum. Red switch olması şart. Benim bulduğum klavyeler bunlar varsa önerileriniz bekliyorum.
Gamepower ogre RGB red switch
Rampage hydra r6 RGB red switch
Gece yoğun oyun oynadığım için blue switch düşünmüyorum ama olur da düşünürsem monster pusat k3 pro olabilir. Bu klavyeyi kullananlar sesi hakkında düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim.
Philips olan en iyisi onu alınız.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hydra r6 yı ben 2 ay falan kullandım güzel klavye. ama sana hydra r7 yide tavsiye ederim blue switch kadar sesli değil red kadar sessiz değil ortası ve tepkime süresi çok çok iyi. donanım arsıvı youtube kanalında incelemesi var. Hydra r7 yi incele dostum. güzel klavye onuda 6 ay kullandım :D bütceni biraz aşar ama alabilirsen düşün derim. alamazsan da r6 da iyi bir tercih

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
Kardeşim apo hoca sistem attığı gibi hydra r6 rgb almayı düşünüyorum bayağı araştırdım görüntü olarakta kalite olarakta fena. Bide son çıkan sürümlerinde tuş fırlaması vb. hiçbir sorun yokmuş. Araştırabilirsin tavsiye ederim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşımız bulduğu klavyeleri söylemiş. 3'ünden biri diye belirtmemiş. Dostum ben Redragon markasını öneririm sana. Problemsiz olan tek klavye markası şuanda Türkiye içerisinde. Ogre RGB'de çınlamadan şikayetçi olan, Hydra R6 xxx'te tuş fırlama ve basmamadan şikayetçi olan kişiler var. SPK8614'te 380TL fiyatı haketmiyor bence. RGB'siz, yazılımsız, herhangi bir mekanik klavyeden farkı yok. Fiyatı çok pahalı ona göre. Eğer derseniz ki ben Banggood'dan da alışveriş yaparım, ben size orayı öneririm. Redragon markasındaki ürünler bana pek hitap etmediği için ben Banggood üzerinden bir klavye siparişi verdim dün gece. Aklınızda kalan soru işaretlerini sorabilirsiniz. Blue switche de bence yönelmeyin. Gerçekten rahatsız ediyor. Hem aile üyelerini, hem de bir zaman sonra sizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hydra R6 RGB X alacak arkadaşların araştırmasını çok güzel yapması gerekli. Arkadaşımızın dediğine göre yeni sürümlerinde problem yokmuş. Ben bunu ilk defa duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum, güzel araştırınız.

teyfiktr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
teyfik kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımız bulduğu klavyeleri söylemiş. 3'ünden biri diye belirtmemiş. Dostum ben Redragon markasını öneririm sana. Problemsiz olan tek klavye markası şuanda Türkiye içerisinde. Ogre RGB'de çınlamadan şikayetçi olan, Hydra R6 xxx'te tuş fırlama ve basmamadan şikayetçi olan kişiler var. SPK8614'te 380TL fiyatı haketmiyor bence. RGB'siz, yazılımsız, herhangi bir mekanik klavyeden farkı yok. Fiyatı çok pahalı ona göre. Eğer derseniz ki ben Banggood'dan da alışveriş yaparım, ben size orayı öneririm. Redragon markasındaki ürünler bana pek hitap etmediği için ben Banggood üzerinden bir klavye siparişi verdim dün gece. Aklınızda kalan soru işaretlerini sorabilirsiniz. Blue switche de bence yönelmeyin. Gerçekten rahatsız ediyor. Hem aile üyelerini, hem de bir zaman sonra sizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hydra R6 RGB X alacak arkadaşların araştırmasını çok güzel yapması gerekli. Arkadaşımızın dediğine göre yeni sürümlerinde problem yokmuş. Ben bunu ilk defa duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum, güzel araştırınız.
Teşekkür ederim hocam. İlk olarak söylemek istediğim şey hydra r6 nın yeni sürümünde tuş fırlama sorunları çözüldü. Detaylı olarak inceleme ve araştırma yaptım. İkinci olaraktan sipariş verdiğiniz klavyeyi öğrenmek isterim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba dostlar. Belirttiğim bütçede klavye arıyorum. Red switch olması şart. Benim bulduğum klavyeler bunlar:
Gamepower ogre RGB red switch
Rampage hydra r6 RGB red switch
Diğer red switch tavsiyelerinizi bekliyorum..
kanka gamepower hariç bütün markaları al
ama sadece gamepower alma bende var daha 1.5 ay olmadan tuş basma sorunu oldu çıldıracam

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Dün Monster Pusat K3 Pro siparişi verdim. Bir arkadaş sesten rahatsız oluyorsan alma dedi onun haricinde herkes bunu önermişti.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Teşekkür ederim hocam. İlk olarak söylemek istediğim şey hydra r6 nın yeni sürümünde tuş fırlama sorunları çözüldü. Detaylı olarak inceleme ve araştırma yaptım. İkinci olaraktan sipariş verdiğiniz klavyeyi öğrenmek isterim.
https://wholesale.banggood.com/Gama...=views-right-viewalsoview&DCC=TR&currency=TRY
Bu klavyeyi sipariş ettim. Ama herkese önerebileceğim bir klavye değil. Nedenine gelecek olursak, 61 tuşlu bir klavye. Yani ıvır zıvır tuşlar yok. Numpad yok. F1 F2 gibi veya Home tuşu gibi ihtiyaçları FN kombinasyonuyla uyguluyorsunuz. Kablosundan ayrılabilen bir model. Ben laptop kullandığım ve taşımakta zorlanmayacağım bir klavye araştırdığım için buna yöneldim. Redragon'un bana hitap etmeme sebebi de buydu. Gamakay markası her ne kadar popüler ve sevilen bir marka olsa da, GK61 yeni piyasaya çıkmış bir model. Yabancı/Türk pek bir kaynak yok inceleme hakkında. Ama diğer klavyelere de göz atabilirsiniz. Banggood'un marka sattığını öğrendim. Kaliteli ürünlere yer veriyorlarmış. Aliexpress gibi her şeyden olan bir Çin alışveriş sitesi değilmiş. Yani lafı getirmeye çalıştığım şey, sitede gördüğünüz klavye markaları size yabancı gelse bile aslında Çin'de ve globalde onaylanmış, çokça tercih edilen markalar olduğunu biliniz. Tabii ki yine de beğendiğiniz ürünü satın almadan önce araştırmayı yapınız.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_