Neler Yeni

300-400₺ Arası Klavye Önerisi

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar merhaba bütçem 300/400₺ arası mekanik gaming klavye almayı düşünüyorum şuan elimde gamepower ogre var fakat ‘w,q,e’ tuşları arada tutukluk yapıyor ve oyun oynarken tat kaçırıyor öneriniz nelerdir teşekkür ederim şimdiden
Redragon k552 red switch düşünmeden alın rampage ve gamepower gibi markalarla kiyaslanamaz

¥usuff

80+ Silver
reddragon k552 al linear isityorsan red olanı al
taktiksel veya clicky istiyorsan blue switch al.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar merhaba bütçem 300/400₺ arası mekanik gaming klavye almayı düşünüyorum şuan elimde gamepower ogre var fakat ‘w,q,e’ tuşları arada tutukluk yapıyor ve oyun oynarken tat kaçırıyor öneriniz nelerdir teşekkür ederim şimdiden
100 TL daha ekle gamekay mk61 al.

¥usuff

80+ Silver
bütçe artarsa:
siyah tercih et bence çünkü keycap ler pbt değil abs plastik
ve bu klavye hotswap yani switchleri çıkara bilirsin ve stablarını yağlaya bilir banded mode + holee mode yapa bilirsin ve switch geteron yellow seç yağ perfonmansı yuksek yani yağlanınca 3 4 kat daha yumuşak oluyor.
bütçe artmazsa:
reddragon k552

KELMAHMUD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes Şenel
Gamepower saber rgb der susarım :D

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Gamepower saber rgb der susarım :D
Şuan gamepower kullanıyorum gerçekten ilk başta saber alacaktım fakat bende ogre var kronik sorunlu çıktı tuşlar basmıyor arada yine aynı sorunla karşılaşırım diye korkuyorum çünkü saber içinde kronik sorunlu diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe artarsa:
siyah tercih et bence çünkü keycap ler pbt değil abs plastik
ve bu klavye hotswap yani switchleri çıkara bilirsin ve stablarını yağlaya bilir banded mode + holee mode yapa bilirsin ve switch geteron yellow seç yağ perfonmansı yuksek yani yağlanınca 3 4 kat daha yumuşak oluyor.
bütçe artmazsa:
reddragon k552
K552 rgb blue switch nereden bulabilirim bulamadım maalesef

¥usuff

80+ Silver
Şuan gamepower kullanıyorum gerçekten ilk başta saber alacaktım fakat bende ogre var kronik sorunlu çıktı tuşlar basmıyor arada yine aynı sorunla karşılaşırım diye korkuyorum çünkü saber içinde kronik sorunlu diyorlar
2 si de aynı biri daha fazla rgb si var bilek desteği yok biri bilek destekli daha az rgb li .

tükenmiş bence 1. seçeneği seç
çünkü 2 si arasında dağlar kadar fark var.

KELMAHMUD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes Şenel

Doğrusu kronik diyorlar ama hiç sorun yaşamayan da çok sorun yaşayan da bence biraz şans meselesine dönmeye başladı...

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Doğrusu kronik diyorlar ama hiç sorun yaşamayan da çok sorun yaşayan da bence biraz şans meselesine dönmeye başladı...
Orası öyle ama sonuçta para verip aldığın bi ürünün şans meselesine dönmesi kötü bir durum değil mi..

KELMAHMUD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Enes Şenel
Orası öyle ama sonuçta para verip aldığın bi ürünün şans meselesine dönmesi kötü bir durum değil mi..
Bütçe belli belirli bütçeye en iyi performansı vermeye çalışıyoruz sonuçta gönül ister razer, asus ama gerçekler böyle...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,296
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga