Neler Yeni

300 - 400 TL Kulaklık

T.P.G.

80+ Titanium
Ama arctis sadece görünüş değil ki :(.
Mikrofon kalitesi ve rahatlık konusunda hs serisini çok geride bırakıyor. Tasarımı zaten geçiyorum.
HS serisinin ses konusunda daha başarılı olduğunu biliyorum. Fakat aradaki fark rahatlık ve mikrofon kalitesini es geçebileceğim bir fark değil bence.
Yalnız HS Pro serisiyle mic performansını geçiyor. Rahatlık konusunda haklisın. Ses kasma gibi bie derdim olmasa Arctis 1 Wireless alır kullanırım. Ancak aradaji ses farkı da kucümsenemez.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Yalnız HS Pro serisiyle mic performansını geçiyor. Rahatlık konusunda haklisın. Ses kasma gibi bie derdim olmasa Arctis 1 Wireless alır kullanırım. Ancak aradaji ses farkı da kucümsenemez.
Ama arctis sadece görünüş değil ki :(.
Mikrofon kalitesi ve rahatlık konusunda hs serisini çok geride bırakıyor. Tasarımı zaten geçiyorum.
HS serisinin ses konusunda daha başarılı olduğunu biliyorum. Fakat aradaki fark rahatlık ve mikrofon kalitesini es geçebileceğim bir fark değil bence.
Beyler hs35 sipariş vermiştim yanlış yapmadım değil mi? Ses kasmak daha önemli bende pubg cod warzone falan

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva

T.P.G.

80+ Titanium
Beyler hs35 sipariş vermiştim yanlış yapmadım değil mi? Ses kasmak daha önemli bende PUBG cod warzone falan
İyi olmuş. Bende kullaniyorum. Gayet iyi hayırlı olsun. Mici çenenize doğru eğriltirseniz patlama yapmiyor ve sesi iyi alıyor haberiniz olsun :)

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
İyi olmuş. Bende kullaniyorum. Gayet iyi hayırlı olsun. Mici çenenize doğru eğriltirseniz patlama yapmiyor ve sesi iyi alıyor haberiniz olsun :)
Mic çıkarılabilir diye biliyorum. Öyle mi ve oyunlarda ses kasma da performansı nasıl?

T.P.G.

80+ Titanium
Mic çıkarılabilir diye biliyorum. Öyle mi ve oyunlarda ses kasma da performansı nasıl?
HS50 den biraz kötü. İyi bir performansî var. Mic çıkarılabilir hatta küçük şık bir tıpa veriyorlae mici çıkarırsan sekil duruyor. İyi ses alması için mikrofonun biraz çenene doğru eğmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,625
Üyeler
165,558
Son üye
muhibbi
Top Bottom