Rampage Drop PlusMic çıkarılabilen ses kasmak için ideal kulaklık?
Neden hs35 sürekli tavsiye ediliyor, logitech tercih edilmez mi hocam?Hs35 alabilirsiniz istedigin özellik var,ses ve mikrofonu gayet kaliteli
Gamepower 7.1 kulaklık. Bende var 250 TL'ye almıştım. Efsane titreşimli ve dışarıyı duymuyorsunuz oyunun içinde hissettiriyorMic çıkarılabilen ses kasmak için ideal kulaklık?
Bende var gamepower dışarıyı gayet net duyuyorum hiç sesi kesmiyor, çok ağır, çok kulak terletiyor, neredeyse tüm sesi dışarıya veriyor.Gamepower 7.1 kulaklık. Bende var 250 TL'ye almıştım. Efsane titreşimli ve dışarıyı duymuyorsunuz oyunun içinde hissettiriyor
Bahsettiğin kulaklık Kizaru ama ben de dip ses problemi vardı ve rüzgar sesi gibi bi ses geliyordu bişey açık değilken ben de bu yüzden iade ettim sen de aynı sorun yok mu ?Gamepower 7.1 kulaklık. Bende var 250 TL'ye almıştım. Efsane titreşimli ve dışarıyı duymuyorsunuz oyunun içinde hissettiriyor
Hayır. Herşeyi çok büyütüyorsunuz en ince ayrıntısına kadar. Gayet güzel seste aksılıyordu. Ve ben dışarıyı duymuyorum herkes duyuluyor demişte kaç kez duymadım diye babamdan boşuba mı azar işitiyorum ben kardeşim.Bahsettiğin kulaklık Kizaru ama ben de dip ses problemi vardı ve rüzgar sesi gibi bi ses geliyordu bişey açık değilken ben de bu yüzden iade ettim sen de aynı sorun yok mu ?
Valla ben hs serisini beğenmiyorum yalan yok.Neden hs35 sürekli tavsiye ediliyor, logitech tercih edilmez mi hocam?
Valla bende Arctis i beğenmiyorum. Her şey görünüş değil. HS serisi çoğu seriden başarılı bir seri. HS35 zaten ennn giriş seviyesi ona gore konuşmak doğru değil.Valla ben hs serisini beğenmiyorum yalan yok.
O bütçede bir kulaklık alıcak olsam arctis 1 tercih edebilirdim.
Ama arctis sadece görünüş değil ki .Valla bende Arctis i beğenmiyorum. Her şey görünüş değil. HS serisi çoğu seriden başarılı bir seri. HS35 zaten ennn giriş seviyesi ona gore konuşmak doğru değil.