En çok önerilen forum burası asılÇok ilginç ilk kez Rampage önerilen bir forum görüyorum.
Asus TUF gaming H3 öneririm.
Yav bi git antiboy rampage drop plus çok iyi bir kulaklık.Çok ilginç ilk kez Rampage önerilen bir forum görüyorum.
Asus TUF gaming H3 öneririm.
Evet anladım.En çok önerilen forum burası asıl
Hakarete izin var mı bu forumda? Rampage var bir de Asus var? Hangisi diye sormama gerek yok direkt asus zaten.Yav bi git antiboy rampage drop plus çok iyi bir kulaklık.
Hakaret yasakEvet anladım.
Hakarete izin var mı bu forumda? Rampage var bir de Asus var? Hangisi diye sormama gerek yok direkt asus zaten.
Biz burada marka göre değil modele göre yorum yaparız, sen nereden gördüysen oranın marka fanlarına söyleyeceksin bunları.Evet anladım.
Hakarete izin var mı bu forumda? Rampage var bir de Asus var? Hangisi diye sormama gerek yok direkt asus zaten.
Asus TUF Gaming H3 ve Rampage Drop Plus üzerinden yorum yapıyorum. Rampage markasının genel olarak malzeme kalitesi kötü.Biz burada marka göre değil modele göre yorum yaparız, sen nereden gördüysen oranın marka fanlarına söyleyeceksin bunları.
TUF H3 modelini aşırı kaliteli bir model sanıyordun galiba? Markanın en ucuz ürünlerinden biri o.Asus TUF Gaming H3 ve Rampage Drop Plus üzerinden yorum yapıyorum. Rampage markasının genel olarak malzeme kalitesi kötü.