Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bu fiyata ne alınır kalite olarak ya da hissiyat olarak?
Az önce videoyun chatindeydim konusu döndü batu alınmaz kötü dedi kafam karıştı normalde bunu düşünüyorum ama sizin düşünceleriniz nedir?f310 300tl
F710????Az önce videoyun chatindeydim konusu döndü batu alınmaz kötü dedi kafam karıştı normalde bunu düşünüyorum ama sizin düşünceleriniz nedir?
Ona da salladılar. Monster daha iyiymiş.F710????
Daha iyi ama bulunmuyor.Ona da salladılar. Monster daha iyiymiş.
https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-pro-bluetooth-gamepad/ bu değil mi?Daha iyi ama bulunmuyor.
0 olarak zor bulmak.
Bu,ama fiyat 600.
gerekirse 600 e çıkarım sadece piyasa da sadece bunlar mı var öğrenmek istedim pek alakam yok gamepadlere.Bu,ama fiyat 600.
F710 468lira.
hocam peki şarj meselesi nasıl oluyor tam olarak.F710 tavsiye edebilirim.
Duracell pil ile kullanıyorum gayet güzel gidiyor hocam.gerekirse 600 e çıkarım sadece piyasa da sadece bunlar mı var öğrenmek istedim pek alakam yok gamepadlere.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki şarj meselesi nasıl oluyor tam olarak.
Hocam az önce monsterın yorumlarına baktım, bilgisayarda Bluetooth ile tam entegre değilmiş.gerekirse 600 e çıkarım sadece piyasa da sadece bunlar mı var öğrenmek istedim pek alakam yok gamepadlere.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki şarj meselesi nasıl oluyor tam olarak.
Tetik tuşları sert ve sesli ama bence de kaliteli.Duracell pil ile kullanıyorum gayet güzel gidiyor hocam.
Xbox da ki gibi şarj edilebilir pi olayı var mı yoksa sürekli değiştiriyor musun?Duracell pil ile kullanıyorum gayet güzel gidiyor hocam.