Yaa bunu düşünüyordum iyi ki yazdınız çok sağolun hocam iyi akşamlar.Xiaomi Redmi AirDots TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi AirDots TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xiaomi Redmi AirDots TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Arama yaptığında karşıya ses net gitmiyor ayrıca sesi biraz cızırtılı verebiliyor arkadaşım kullanıyordu ordan biliyorum
iyi akşamlar hocam . Dediklerimi dikkate almayı unutmayınYaa bunu düşünüyordum iyi ki yazdınız çok sağolun hocam iyi akşamlar.
Kanka bende haylou w1 modeli var xiaominin alt markası 500 tl şuan ki fiyatı ben 420 ye indirimli almıştım ama slikonlu olduğu için beni rahatsız ediyor istersen sana 350 tl bırakiyim 2 yıl garantili ve faturası var almak istersen dön banaFiyatına göre iyi bir kulaklık öneriniz varsa buyrun. Sabahları otobüsle giderken müzik dinlemek için alıyorum kalitesi çokta önemli değil.
Hocam "kulak içi" kulaklık bana kişisel eşya olarak geliyor . 2. El almak pek mantıklı değil gibi sağolun yine de.Kanka bende haylou w1 modeli var xiaominin alt markası 500 TL şuan ki fiyatı ben 420 ye indirimli almıştım ama slikonlu olduğu için beni rahatsız ediyor istersen sana 350 TL bırakiyim 2 yıl garantili ve faturası var almak istersen dön bana
3 farklı silikon ile geliyor ve 2 defa tek denedim denedikten sonrada ıslak mendil ile hemen temizledim silikonları ama ginede sizin fikriniz umarım istediğiniz kulaklığı alabilirsinizHocam "kulak içi" kulaklık bana kişisel eşya olarak geliyor . 2. El almak pek mantıklı değil gibi sağolun yine de.