300 tl bandında kulaklık

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Arkadaşlar şuanda gamepower medusa kullanıyorum kablalor iyice kopmaya başladı vs ve şimdide kablo kırıldığından arada sağ taraftan ses gelmemeye başladı gidici yani bana 300 tl bandında sağlam bir kulaklık önerirmisinz gerekirse biraz daha çıkabilirim fiyatda

Arkadaşlar şuanda gamepower medusa kullanıyorum kablalor iyice kopmaya başladı vs ve şimdide kablo kırıldığından arada sağ taraftan ses gelmemeye başladı gidici yani bana 300 TL bandında sağlam bir kulaklık önerirmisinz gerekirse biraz daha çıkabilirim fiyatda
Ses kartlı lazımsa CH321,
Yurtdışı şansın varsa Eksa900Pro,
Ses kartı lazım değil H2002D.

Ses kartlı lazımsa CH321,
Yurtdışı şansın varsa Eksa900Pro,
Ses kartı lazım değil H2002D.
CH321 daha yakın geldi kalite olarak bilindik bir marka ama 7.1 olmaması fps oyunlarında sorun yaratıyor mu çok ? birde alıştım şuanki kulaklığımdan

CH321 daha yakın geldi kalite olarak bilindik bir marka ama 7.1 olmaması fps oyunlarında sorun yaratıyor mu çok ? birde alıştım şuanki kulaklığımdan
Ben mesela cloud 2 kullanıyorum 7.1 açmıyorum bile fps için her zaman stereodur.

Hepsi kalite olarak bilindik ,
İncelemesi olan kaliteli modeller.

2 kulaklığında + ve - leri neler acaba ? ses kartı nasıl bir fark oluşturuyor sanırım cooler masterda ses kartı vardı

Geri