Neler Yeni

300 Tl bütçe ile mouse önerir misiniz

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal
Bütçe
300
Şu an indirimde olan Deathadder V2 Mini 310 tl ve mouse'um bozuldu. 4 yıldır beni güzelce idare ediyordu ancak hem çok ağır hem de tekerleği bozuldu. Hazır indirimdeyken Deathadder V2 Mini mi alsam
yoksa rival 3 gibi bir mouse mu almalıyım. Veya öneriniz var mıdır, çoğunlukla League of Legends, Rainbow Six Siege ve Counter Strike: Global Offensive oynuyorum. Fps oyunlarında bileğime güveniyorum o yüzden fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. V2 mini'den veya rival 3'den birini mi almalıyım yoksa daha ideal bir öneriniz var mıdır. Uç/Parmak Ucu Tutuşu şeklinde tutuyorum ve elim uzun. Cidden uzun, yaklaşık 20 cm (baş parmağımın bileğime kadar olan mesafesi).

alperennN

80+ Silver
Şu an indirimde olan Deathadder V2 Mini 310 TL ve mouse'um bozuldu. 4 yıldır beni güzelce idare ediyordu ancak hem çok ağır hem de tekerleği bozuldu. Hazır indirimdeyken Deathadder V2 Mini mi alsam
yoksa rival 3 gibi bir mouse mu almalıyım. Veya öneriniz var mıdır, çoğunlukla League of Legends, Rainbow Six Siege ve Counter Strike: Global Offensive oynuyorum. Fps oyunlarında bileğime güveniyorum o yüzden fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. V2 mini'den veya rival 3'den birini mi almalıyım yoksa daha ideal bir öneriniz var mıdır. Uç/Parmak Ucu Tutuşu şeklinde tutuyorum ve elim uzun. Cidden uzun, yaklaşık 20 cm (baş parmağımın bileğime kadar olan mesafesi).
Rival 3

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Forget
Razer Deathadder Essential serisine bakabilirsin, güzel mousedir.

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
Şu an indirimde olan Deathadder V2 Mini 310 TL ve mouse'um bozuldu. 4 yıldır beni güzelce idare ediyordu ancak hem çok ağır hem de tekerleği bozuldu. Hazır indirimdeyken Deathadder V2 Mini mi alsam
bence rival 3 ü yapıştır

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
cooler master mm710 verebilirim 2.el 300e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri