TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
rgb mekanik klavye önerisi bütçe 300 tl
bunların biraz daha düşük bütçelisi yokmu kanka ortalama 7k ya sistem topluyorum monitörle 6200 yaptı 800 tl ye klavye mouse kulaklık ve pad almayı düşünüyorumlogitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
logitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
G213 mekanik değillogitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
logitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
önerdiğin max 320 tl lik klavye önerin var mı kankamG213 mekanik değil
Hocam sistem ile beraber böyle ekipman alırsanız bütçeniz çok daralır,sisteminizin seviyesi düşer.bunların biraz daha düşük bütçelisi yokmu kanka ortalama 7k ya sistem topluyorum monitörle 6200 yaptı 800 TL ye klavye mouse kulaklık ve pad almayı düşünüyorum
hocam seviyesi düşsün sorun yok herşeyi her ay yeniliycem zaten her ay yeni bir ram yeni bir soğutucu yeni bir işlemci 1 yıl arayla anakart yenilemesi yapıcam zatenHocam sistem ile beraber böyle ekipman alırsanız bütçeniz çok daralır,sisteminizin seviyesi düşer.
Ama şimdi alacaksanız da tam olarak 300 TL öneremeyeceğim sanırım,bunların indirimlerini beklerseniz olabilir.
önerdiğin max 320 TL lik klavye önerin var mı kankam
Mekanik değil.
Şunun fiyatı biraz daha iyiymiş,araştırabilirsiniz.
çınlama sorunu varOgre RGB.
300TL'de hem RGB hem sorunsuz klavye yokki. Rainbow isteseydi Redragon önerirdim. Blue switch olur derse yine Redragon markasının her ürününü alabilir.çınlama sorunu var